Σε ποια διάσημη θα ήθελαν να μοιάζουν οι γυναίκες;

Γωγώ Φούντα
Σε ποια διάσημη θα ήθελαν να μοιάζουν οι γυναίκες;

Ένα πρωτότυπο γκάλοπ με απρόσμενα αποτελέσματα

Μπορεί κάποτε οι περισσότερες γυναίκες να ήθελαν να μοιάζουν στην Marilyn Monroe, λογικό μιας και ήταν το απόλυτο sex symbol και ο διακαής πόθος της συντριπτικής πλειοψηφίας των αντρών αλλά πλέον τα πράγματα έχουν κάπως μεταβληθεί, μιας και οι όμορφες celebrities είναι τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, που χωρίς υπερβολή δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με μία πρόσφατη ψηφοφορία το 25% των ερωτηθέντων επέλεξε την Miranda Kerr, η οποία αναδείχθηκε και σε πρωταθλήτρια. Το αστείο και παράδοξο είναι, ότι οι άντρες σε καμία περίπτωση δεν θα έδιναν την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κυρία, μιας και οσο να πεις, χυμώδης και σέξι δεν είναι. Παρόλα αυτά, όπως παραδέχτηκαν αρκετοί, αυτό που αρέσει στην Miranda είναι ότι συνδυάζει παιδικότητα με απαράμιλλο στιλ, κάτι που εμείς τα κορίτσια θεωρούμε ακαταμάχητο.

Δεύτερη στις προτιμήσεις έρχεται η Jennifer Lawrence me 20%, μάλλον λόγω του κουλ χαρακτήρα της, τρίτη η Beyonce με 13%, επειδή απλά είναι η Beyonce και τέταρτη με 10% η Kate Upton, για εκείνες που υπολογίζουν τη γνώμη των αντρών λίγο παραπάνω!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Kim Kardashian πήρε μόλις το 5% των προτιμήσεων, ενώ εξίσου μικρά ποσοστά συγκέντρωσαν και οι Cara Delevingne, Miley Cyrus και Νicole Richie.

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina Jolie-Brad Pitt: Ο μήνας του μέλιτος δεν είναι όπως τον είχαν φανταστεί

Lana Del Rey: Δείτε τη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!