Η τούμπα της χρονιάς: Mέθυσε και άρχισε να κυλιέται στα πατώματα!

Γωγώ Φούντα
Η τούμπα της χρονιάς: Mέθυσε και άρχισε να κυλιέται στα πατώματα!

Είναι πανέμορφη, super διάσημη και δυστυχώς... επιρρεπής στις καταχρήσεις

Εντάξει δεν είναι ούτε το πιο ήσυχο κορίτσι του κόσμου, ούτε και το πιο σεμνό, οπότε μία αταξία από αυτήν, οι περισσότεροι τουλάχιστον την περίμεναν στα GQ Awards που έγιναν λίγες ώρες πριν. Βέβαια, αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον ίδιο της τον εαυτό, καθώς χωρίς υπερβολή έγινε ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη.

Η superstar του modeling Cara Delevingne, η οποία ομολογουμένως έκανε μία από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις της βραδιάς, αφού πόζαρε απαστράπτουσα και έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει ως star της πασαρέλας, κάποια στιγμή βαρέθηκε και είπε να αρχίσει να κατεβάζει τα ποτάκια της.

Δυστυχώς για εκείνη βέβαια, όχι μόνο υπερέβη την ποσότητα του αλκοόλ που άντεχε και σήκωνε ο οργανισμός της, αλλά σε μία στιγμή ιδιαίτερης χαράς και... παραζάλης, έφαγε μία ωραιότατη τούμπα, τραβώντας στο βούρκο και τον διάσημο fashion designer Jonathan Saunders, o οποίος ήταν μάλλον σε ανάλογη κατάσταση.

Δεν ξέρουμε τελικά τι έγινε και ποιος τους σήκωσε, αλλά τα 2 αυτά διάσημα παιδιά, μας έδωσαν μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές της βραδιάς. God bless them!

Διαβάστε ακόμη:

Robert Pattinson: Δείτε τη νέα αγαπημένη του!

Θα μας αποκάνουν εκεί στο Hollywood. Δείτε ποια αναδείχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς