Πέθανε η αγαπημένη κωμικός και παρουσιάστρια των Αμερικανών, Joan Rivers

Πέθανε η αγαπημένη κωμικός και παρουσιάστρια των Αμερικανών, Joan Rivers

Μόλις χτες είχε βγει από την εντατική του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες

Η αγαπημένη κωμικός, παρουσιάστρια και κριτικός μόδας των Αμερικανών, Joan Rivers άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα 4 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείo Mount Sinai της Νέας Υόρκης, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Η κόρη της Melissa River ανακοίνωσε στα αμερικανικά media τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας με μια λιτή ανακοίνωση:

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της μητέρας μου. Πέθανε σήμερα στις 1:17 μ.μ. περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της και κοντινούς φίλους. Εγώ και ο γιος μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρείχαν στη μητέρα μου. Eγώ και ο Cooper είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη, υποστήριξη και τις προσευχές που λάβαμε από όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη χαρά της μητέρας μου στη ζωή ήταν να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Αν και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρω πως η τελευταία της ευχή θα ήταν να μετατρέψουμε τη λύπη σε σε γέλιο σύντομα".

Η παρουσιάστρια του show "Fashion Police" εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Αυγούστου για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο λαιμό. Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ανάγκασαν τους γιατρούς να την βάλουν στην εντατική μονάδα καθώς χρειαζόταν συνεχή μηχανική υποστήριξη. Μόλις χτες η κόρη της ανακοίνωσε πως μεταφέρθηκε σε δικό της δωμάτιο, έχοντας ελπίδα για μικρά σημάδια βελτίωσης.

Η Joan Rivers, 81 ετών αφήνει πίσω της μια πολυετή, λαμπερή πορεία στην αμερικανική τηλεόραση, δημιουργώντας σχολή για τους δημοσιογράφους των επόμενων γενιών. Η "κοφτερή" γλώσσα της σε συνδυασμό με το πανέξυπνο χιούμορ την έχρισαν και όχι άδικα αγαπημένη του κοινού.

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyonce γίνεται 33! Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε για την πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη