Sarah Jessica Parker: Η πιο στιλάτη μαμά! Δείτε τη να πηγαίνει τα διδυμάκια στο σχολείο

Sarah Jessica Parker: Η πιο στιλάτη μαμά! Δείτε τη να πηγαίνει τα διδυμάκια στο σχολείο

Για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα μητρότητας και στυλ

Είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει σοφέρ ή μια νταντά για να πάνε τα παιδιά της στο σχολείο όμως η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως έχει διαχωρίσει - και πολύ καλά κάνει- το ρόλο της μητέρας από εκείνον της star.

Μπορεί, λοιπόν, για το κόκκινο χαλί να φορά πανάκριβες και εντυπωσιακές τουαλέτες πολύ γνωστών οίκων, να στέκεται με τις ώρες μπροστά από τους φωτογράφους με το που βγαίνει από μια λιμουζίνα όμως στην καθημερινότητά της όλη αυτή η λάμψη πάει...περίπατο!

Οι φωτογράφοι την εντόπισαν σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης να πηγαίνει τις κόρες τις στο σχολείο φορώντας ένα πολύ απλό τζιν, μια γκρι μπλούζα και μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο. Με λίγα λόγια είχε ένα απολύτως φυσιολογικό στυλ λες και ήταν η οποιαδήποτε γυναίκα.

Οι μικρές ήταν πραγματικά απίθανες, με τη μια να φορά λευκό φόρεμα και διαφορετικές μπαλαρίνες ( η μια ροζ και η άλλη λαχανί απο διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια) ενώ η δεύτερη φόρεσε ένα απλό ροζ t shirt, μια άσπρη φούστα και μπαλαρίνες του ιδίου χρώματος.

Εμείς τι να σχολιάσουμε για μια γυναίκα που έχει όλο το πακέτο, μαμά, star και προσγειωμένη; Απλά respect.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά ειναι γοβάκια για εμάς! Η Sarah Jessica Parker και η περιοδεία για τη συλλογή της

Η Sarah Jessica Parker ξανά σε ρόλο σχεδιάστριας, για το μπαλέτο της Νέας Υόρκης