Τα σπαρακτικά λόγια του Pierce Brosnan για τις γυναίκες της ζωής του που έχασε από καρκίνo

Τα σπαρακτικά λόγια του Pierce Brosnan για τις γυναίκες της ζωής του που έχασε από καρκίνo

Αντιμέτωπος δύο φορές με την ίδια ασθένεια ο ηθοποιός, έχασε την κόρη του αλλά και τη σύζυγό του

Το να χάνει κάποιος δικούς του ανθρώπους από ανίατες ασθένειες είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή ενός ανθρώπου. Ο πόνος είναι ατελείωτος και η πληγή μένει για πάντα ανοιχτή. Αυτά τα δυσβάσταχτα συναισθήματα έχει νιώσει από πρώτο χέρι και ο διάσημος πρώην James Bond, Pierce Brosnan, ο οποίος συμμετείχε μαζί με πολλούς άλλους σταρ σε τηλεοπτικό stand up σχετικό με τον καρκίνο, την Παρασκευή.


Ο 61χρονος ηθοποιός έχει ζήσει από πολύ κοντά την απώλεια συγγενών του εξαιτίας του καρκίνου και μάλιστα εις διπλούν, αφού πριν 23 χρόνια έχασε την πρώτη γυναίκα του, Cassandra Harris, ενώ μόλις πέρσι βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο, χάνοντας την 42χρονη κόρη του, Charlotte Brosnan. Ο Brosnan μίλησε για την ασθένεια χαρακτηρίζοντάς την ύπουλη, ενώ τα λόγια του για την γυναίκα και την κόρη του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο: «Το να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του λίγο- λίγο από αυτή την ύπουλη ασθένεια, είναι ένα μέρος της θλίψης σου, που τελικά γίνεται ένα ανεξίτηλο κομμάτι της ψυχής σου. Κράτησα τη γενναιοδωρία, τη δύναμη, την όμορφη πλευρά της πρώτης μου γυναίκας, Cassie, όταν έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς, από καρκίνο στις ωοθήκες. Μόλις πέρσι, κρατούσα το χέρι της διασκεδαστικής, υπέροχης κόρης μου, Charlotte, προτού πεθάνει και αυτή επίσης, από αυτή την άθλια κληρονομική ασθένεια».


Παρά την απέραντη θλίψη και την απογοήτευση που έχει νιώσει, ο αγαπημένος ηθοποιός προσπάθησε να δώσει κουράγιο, ελπίδα και να περάσει αισιόδοξα μηνύματα για τον καρκίνο των ωοθηκών, φέρνοντας στη σκηνή την Beverly, μια γυναίκα που κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτό τον αγώνα ζωής. «Ως άνθρωπος που είδε τις γυναίκες που αγαπά να κάνουν αγώνα με μεγάλο πόνο, χαίρομαι με την ιστορία της Beverly. Είναι ζωντανή. Στέκεται όρθια και δυνατή. Νοιάζεται για την αγαπημένη της οικογένεια και δουλεύει στην γκαλερί της. Και θέλουμε τα αποτελέσματα που είχε να τα έχει κάθε γυναίκα που έχει διαγνωστεί με καρκίνο», είπε δίνοντας σε όλους ένα από τα καλύτερα μαθήματα αισιοδοξίας, ενώ έκλεισε την ομιλία του με τα πιο συγκινητικά και ελπιδοφόρα λόγια: «Ας χτίσουμε ένα τέτοιο μέλλον που θα μας επιτρέπει να κρατάμε το χέρι των αγαπημένων μας, να τους βλέπουμε να μεγαλώνουν και να γερνούν, όπως θα έπρεπε να κάνουν μετά από μια μεγάλη και γεμάτη ζωή».


Στην τηλεοπτική αυτή προσπάθεια για την ενημέρωση πάνω σε θέματα του καρκίνου, συμμετείχαν πολλοί διάσημοι stars όπως ο Κevin Bacon, η Kerry Washington, η Reese Witherspoon, η Ariana Grande, η Jessica Alba και η Gwyneth Paltrow που έχει χάσει από την ασθένεια αυτή τον πατέρα της. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Jennifer Aniston, η οποία φόρεσε μια μπλούζα με τα ονόματα των ατόμων που έχει χάσει από καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη:

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν δεν είχα τόσο μεγάλο στήθος»: Ποια star το είπε;

Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε