Αυτός ο μπέμπης είναι τόσο στυλάτος που θα μπορούσε να είναι ένας μικρός… Beckham!

Αυτός ο μπέμπης είναι τόσο στυλάτος που θα μπορούσε να είναι ένας μικρός… Beckham!

Σε ποια οικογένεια ανήκει όμως; 

Μπορεί όντως να μην ανήκει στη γνωστή οικογένεια Beckham, που φημίζεται για το απαράμιλλο στυλ της, όμως αυτό το μωρό δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλα celebrities μωρά, μιας και μάλλον αποτελεί το πιο καλοντυμένο αγοράκι της Αυστραλίας.


Ο λόγος βέβαια, για τον μόλις 3 μηνών γιό του κωμικού Hamish Blake και της Zoe Foster ο οποίος, παρότι πολύ μικρός ακόμα, είναι πανέμορφος και ντυμένος με τα πιο σικ... φορμάκια. Το Σάββατο η μητέρα του μικρού Sonny ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram την πιο χαριτωμένη φωτογραφία του γιού της, ο οποίος είναι ντυμένος με μια λευκή φόρμα Burberry και γράφοντας ως λεζάντα της: «Σήμερα το βρήκα και προσπάθησα απλά να ταιριάζει το νούμερο. Ύστερα το δοκίμασα στον Sonny. Πόσο αστείο!»


Το ανυπόμονο για τον ερχομό του μωρού τους ζευγάρι, άρχισε να ψωνίζει ρουχαλάκια για το γιο του ήδη από το Μάρτιο, προτού δηλαδή ο Sonny γεννηθεί. Το συγκεκριμένο φορμάκι είχε αγοράσει η Zoe από τότε, ανεβάζοντάς το στο Instagram και μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ευτυχία της. Aν ο μικρός Sonny είναι τόσο όμορφος και καλοντυμένος από τόσο νωρίς, τότε σίγουρα θα... «κάψει» πολλές καρδιές στο μέλλον!

Διαβάστε ακόμη:

Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε

Το είδαμε κι αυτό:Πασίγνωστες αδερφές κυκλοφορoύν μπλουζάκια με τυπωμένες... selfies τους!