Jennifer Lawrence: Τώρα και στο βιβλίο Γκίνες

Jennifer Lawrence: Τώρα και στο βιβλίο Γκίνες

Αυτή η star θα κατακτήσει την κορυφή του Hollywood

Τι κι αν οι γυμνές τις φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου; Τι κι αν οι εντυπωσιακές τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί συνοδεύονται από τούμπες; Η Jennifer Lawrence είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο Hollywood και έχει βαλθεί να κατακτήσει την κορυφή του.

Αφού κέρδισε ένα Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες, ένα BAFTA τώρα ήρθε η στιγμή να κατακτήσει κι ένα άλλο βραβείο. Βλέπετε κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
Όπως ανακοινώθηκε από επίσημο φορέα η Jennifer Lawrence κατέκτησε το ρεκόρ της ηρωίδας σε ταινία δράσης,Hunger Games, που κατάφερε να αποφέρει κέρδη πάνω από 1.500 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο.

Η Lawrence δεν είναι η μόνη celebrity που κατάφερε να κερδίσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Η Beyoncé μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για το γρηγορότερο σε πωλήσεις iTunes,χάρη στο άλμπουμ έκπληξη που πούλησε 828.773 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο τις τρεις πρώτες ημέρες της διαθεσιμότητας του.Η Miley Cyrus από την άλλη κατέκτησε μια θέση στα Γκίνες μιας και το όνομά της ήταν το πιο δημοφιλές στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου και η Katy Perry είναι η πιο δημοφιλής χρήστης του Twitter, με πάνω από 56 εκατομμύρια οπαδούς.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lawrence: Χάκερ δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού

To σοκ της εβδομάδας: Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει και... συγκλονίζει