Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια: Ποιο είναι το διάσημο νεογέννητο στην πρώτη του φωτογραφία;

Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια: Ποιο είναι το διάσημο νεογέννητο στην πρώτη του φωτογραφία;

Να τους ζήσει!

Πριν λίγες μέρες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, η ηθοποιός Alyssa Milano και ο σύζυγός της, David Bugliari, και φυσικά, η ευτυχία της οικογένειας ολοκληρώθηκε δύο χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου τους γιου, Milo.


Η Alyssa δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της και αυτό φαίνεται, αφού το Σάββατο «ανέβασε» την πρώτη φωτογραφία της μικρής Elizabella. Η 41χρονη ηθοποιός απαθανάτισε τη στιγμή που ο γιος της παίρνει στα χέρια του για πρώτη φορά την νεογέννητη αδερφή του και, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, μοιράστηκε τη φωτογραφία αυτή με τους φανς της στο Instagram. Άλλωστε, ο μικρός Milo ήταν από καιρό προετοιμασμένος για τον ερχομό ενός ακόμα μωρού στο σπίτι, αφού η μητέρα του φρόντισε να του εξηγήσει πως η όψη της αλλάζει και η κοιλίτσα της φουσκώνει, γιατί μέσα σε αυτή μεγαλώνει ένα μωρό.


Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως γνώριζε ότι το παιδί θα είναι κορίτσι, αφού το ένιωθε και είχε ένα βαθύτερο προαίσθημα για το φύλο του. Όσον αφορά τη χρονική στιγμή που τα δύο παιδιά της ήρθαν στον κόσμο, η ίδια αναφέρει πως χαίρεται που καθυστέρησε κάπως να γίνει μητέρα, αφού έζησε όσα ήθελε και πλέον νιώθει ολοκληρωμένη.

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce-JayZ: Δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις διακοπές τους στην Ιταλία!

Britney Spears: Χώρισε και ψάχνει συμπαράσταση και παρηγοριά στον...