Το γλυκό που ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και το παραδέχτηκε με ένα σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα επιστρέφει στην Άνδρο και αυτή τη φορά ένα κολασμένο βίντεο την ανάγκασε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Η Ελένη Μενεγάκη ίσως θα έπρεπε να έχει γίνει ήρωας για το νησί της Άνδρου, μιας και η παρουσιάστρια, μετά τη σύνδεση της με τον Μάκη Παντζόπουλο και τον γάμο τους.

Αυτό που αγαπάει ακόμα περισσότερο στην Άνδρο η Ελένη, είναι το ξενοδοχείο του αγαπημένου της Μάκη στο οποίο έχει πια επενδύσει και η ίδια και το οποίο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της.

Το ξενοδοχείο που λατρεύει η Ελένη

Το ξενοδοχείο του Παντζόπουλου διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και η Ελένη εννοείται πως φροντίζει να προσέχει κάθε δημοσίευση κι εκεί.

Όπως και την πρόσφατη δημοσίευση, ένα κολασμένο σοκολατένιο γλυκό υπό τη μορφή σφαίρας, η οποία σπάει και διαλύεται όταν πέφτει πάνω της λιωμένη σοκολάτα.

Το βίντεο αυτό έσπευσε να σχολιάσει και η Μενεγάκη, τονίζοντας πως το έχει δοκιμάσει και το λάτρεψε.

https://www.instagram.com/p/CfQ_OPCFf9b

Η Ελένη βρέθηκε πριν μερικές εβδομάδες ξανά στην Άνδρο με τον γιο της Άγγελο και την κοπέλα του Γαία Μερκούρη ενώ στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είχε παραδέχτηκε πως εξαιτίας μιας παράλειψης δεν κατάφερε να φτάσει στην Άνδρο και ξέμεινε στην Αθήνα:

Τι να κάνω; Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί είχε εξετάσεις. Πώς μου ξέφυγε; Τα οργάνωσα όλα. Αυτό είναι με τα πολλά παιδιά. Μη γελάτε με τις ταινίες που κάποτε γέλαγα κι εγώ. Θα χάνεις και λίγο την μπάλα. Είχα εξετάσεις Δευτέρα με ένα παιδί και ξεμείναμε τα δυο μας. Όλοι έφυγαν, εγώ κι αυτή μονάχοι. Μέτρησα όλα τα σκαλοπάτια του σπιτιού μου, απέξω και ανακατωτά. Ήταν για μένα πολύ περίεργο», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Τώρα αν θες να φτιάξεις εσύ μια σοκολατένια σφαίρα, υπάρχει τρόπος! Το να βρεθείς στην Άνδρο είναι κομματάκι πιο δύσκολο!