«Πόλεμος» ανάμεσα στον πρίγκιπα William και Harry μετά την οριστική παραίτηση

«Πόλεμος» ανάμεσα στον πρίγκιπα William και Harry μετά την οριστική παραίτηση

Ξανά σε εμπόλεμη κατάσταση η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, ειδικά στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Βλέπεις, η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle να απομακρυνθούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα ως κύρια μέλη του brand της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έκανε για μια ακόμα φορά δύσκολη τη σχέση του πρίγκιπα William με τον αδερφό του.

Ο 38χρονος δούκας του Cambridge δεν λυπήθηκε μόνο για την απόφαση του αδερφού του αλλά ο William έγινε έξαλλος με τον τρόπο που ο μικρότερος Harry απάντησε και μάλιστα τόσο δημόσια στη γιαγιά τους και βασίλισσα Ελισάβετ.



Πηγή της Sunday Times ανέφερε πως ο William ήταν αυθεντικά σοκαρισμένος και πραγματικά λυπημένος όταν διάβασε την ανακοίνωση του Harry και της Meghan, σε απάντηση της πρώτης ανακοίνωσης του Παλατιού που επιβεβαίωνε την οριστική ρήξη.

Σου θυμίζουμε πως το Παλάτι ανέφερε πως μιας και οι Sussexes δεν άλλαξαν γνώμη και δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν για να δουλέψουν ως κύρια μέλη της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα του απαλλάσσει αναγκαστικά από τους οργανισμούς των οποίων ηγούνταν.

Ο Harry και η Meghan απάντησαν άμεσα με σκληρή ανακοίνωση που τόνιζαν πως το να προσφέρεις είναι μια παγκόσμια δουλειά, που μπορεί να γίνει από όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκεσαι.

Ο William φέρεται να βρήκε την απάντηση αυτή ντροπιαστική απέναντι στην Ελισάβετ και όχι μόνο. Διάβασε τα σκληρά λόγια του μελλοντικού βασιλιά στη gallery.