Η απάντηση της Markle στις καταγγελίες πρώην υπάλληλων της ήταν αποστομωτική

Η απάντηση της Markle στις καταγγελίες πρώην υπάλληλων της ήταν αποστομωτική

Η Meghan δεν άφησε αναπάντητες τις καταγγελίες στο πρόσωπο της.

Μια όχι και τόσο ευχάριστη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τη Meghan Markle, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με καταγγελίες και κατηγορίες για άσκηση bullying σε εργαζόμενους του παλατιού όσο έμενε στο Kensington με τον πρίγκιπα Harry.

Όπως ήδη σε προηγούμενο κείμενο σου αναφέραμε η Daily Mail, η οποία έχει καταστήσει σαφές ότι δεν είναι με το μέρος του ζεύγους Harry-Meghan, αναφέρει στο ρεπορτάζ της, ότι τον Οκτώβριο του 2018, η Meghan, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν!

Ο Jason Knauf είναι ο ένας από τους ανθρώπους που υπέστη εκφοβισμό εκ μέρους της τότε δούκισσας του Sussex, ο οποίος τώρα πια εργάζεται για λογαριασμό του William και της Kate, δήλωσε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του, στους οποίους η Meghan ασκούσε τεράστια πίεση, η οποία συνοδευόταν από προσβολές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Meghan να τον στοχοποιήσει και εντέλει να τον διώξει από το σπίτι μαζί με έναν ακόμη. Ο Harry, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του Knauf, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του ζήτησε να μην εγκαταλείψει τη θέση του.

Φυσικά η Meghan δεν άφησε το δημοσίευμα αυτό και τις κατηγορίες να περάσουν στα ψιλά γράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δούκισσα ξαφνιάστηκε από τους ισχυρισμούς ότι εκφοβίζει βασιλικούς βοηθούς.

Ένα δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι η δούκισσα του Sussex ονομάστηκε νταής από έναν από τους στενούς συμβούλους της κατά τη διάρκεια της εποχής της ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας στο Kensington Palace.

Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, ο εκπρόσωπος των Sussexes αντέκρουσε τις κατηγορίες. «Η δούκισσα είναι λυπημένη και ξαφνιασμένη από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ειδικά ως κάποιος που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει εκείνους που έχουν βιώσει πόνο και τραύμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος, μέσω μιας δήλωσης με το People.

«Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της δημιουργώντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα παράδειγμα για να κάνει ό,τι είναι σωστό και καλό».