Η Meghan Markle επιτέθηκε στο Παλάτι και η απάντηση ήταν σκληρή (video)

Η Meghan Markle επιτέθηκε στο Παλάτι και η απάντηση ήταν σκληρή (video)

Markle εναντίον βασίλισσας.

Βαδίζουμε ολοταχώς προς την Κυριακή, όπου και θα προβληθεί επιτέλους η κοινή συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey και το CBS.

Και μπορεί στα δύο πρώτα τρέιλερ προώθησης της συνέντευξης η 39χρονη εγκυμονούσα Markle να μην μίλησε, αφήνοντας τον Harry να παραδέχεται χαρακτηριστικά:

«Για μένα, είμαι πραγματικά πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ, μιλώντας μαζί σου με τη σύζυγό μου δίπλα μου, Δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα ήταν να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον εμείς είχαμε ο ένας τον άλλον».

Έλα όμως που ήρθε τρίτο τρέιλερ πριν μερικές μόνο ώρες στο οποίο η Markle μιλάει και ρίχνει κεραυνούς κατά του Παλατιού.

Αναφερόμενη στην φίρμα, το Παλάτι ως επιχείρηση δηλαδή και χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα, η Meghan είπε πράγματα τα οποία μας θύμισαν την πριγκίπισσα Diana σε εκείνη τη συνέντευξη λίγους μήνες πριν τον θάνατό της.

«Πώς νιώθεις ότι ακούει το Παλάτι την αλήθεια που λες σήμερα»;, ρωτάει η Oprah με την Markle να βάζει μπουρλότο στη σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειας του Harry:
«Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί, Η φίρμα παίζει ενεργό ρόλο στο να διαιωνίζονται ψέματα εναντίον μας κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε πράγματα, έχουν ήδη χαθεί πολλά ήδη».



Είναι σίγουρο πως το Παλάτι ετοιμάζει συνολική απάντηση μετά τη συνέντευξη αυτή αλλά προς το παρόν η βασίλισσα έδειξε τα νύχια της με άλλον τρόπο. Από εχθές μαίνεται ένα σκάνδαλο κατά της Markle που σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, τον Οκτώβριο του 2018, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν!
του.
Eκπρόσωπος των Sussexes διέψευσε μεν το δημοσίευμα τονίζοντας:

«Η δούκισσα είναι λυπημένη και ξαφνιασμένη από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ειδικά ως κάποιος που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει εκείνους που έχουν βιώσει πόνο και τραύμα. Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της δημιουργώντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα παράδειγμα για να κάνει ό,τι είναι σωστό και καλό».

Και κάπου εκεί μπαίνει το Παλάτι το οποίο επέλεξε αυτή την απάντηση. Δες την gallery