Είδαμε επιτέλους τον γιο της Meghan Markle και δεν φαντάζεσαι σε ποιον μοιάζει

Είδαμε επιτέλους τον γιο της Meghan Markle και δεν φαντάζεσαι σε ποιον μοιάζει

Είναι απλά αξιολάτρευτος.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη κι επίσημη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με την Oprah Winfrey. Αύριο, 7 Μαρτίου θα δούμε τους Sussexes σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μετά από τέσσερα χρόνια, και δε σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά στιγμιότυπα, με αυτό της επίθεσης της Meghan στο παλάτι μέχρι στιγμής να είναι και το πιο σοκαριστικό.

Εξίσου σοκαριστική είναι βέβαια και ο πόλεμος που δέχονται εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου οι Sussexes, με την τελευταία εβδομάδα να γίνονται τα απίστευτα. Οι καταγγελίες για εκφοβισμό σε βάρος της Meghan Markle ήταν το highlight και πραγματικά δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Ευτυχώς είχαμε όμως μια ευχάριστη νότα σε όλα αυτά που γίνονται, και εδώ ξέραμε πολύ καλά πώς να αντιδράσουμε. Είδαμε μετά από έναν χρόνο σχεδόν τον Archie Harisson Mountbatten Windsor και ξετρελαθήκαμε. Ένα στιγμιότυπο στο Instagram ήταν αρκετό για να δούμε το σχεδόν δίχρονο γιο τον Sussexes και να τρελαθούμε από τη χαρά μας.

Βλέπεις την τελευταία φορά που τον είδαμε στα γενέθλιά του ήταν ακόμη τόσο μικρούλης. Τώρα όχι απλά έχει γίνει «ολόκληρος άντρας» αλλά μπορούμε να πούμε και πιο καθαρά σε ποιον μοιάζει. Στη φωτό που είδαμε στο Instagram στο fan account της δούκισσας του Sussex, ο Archie παίζει με τα παιχνίδια του έχει καστανοκόκκινα μαλλάκια και με σιγουριά θα λέγαμε πως μοιάζει στη Meghan, αλλά με τα μαλλιά του Harry.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θυμίζουν πολύ Meghan Markle όταν ήταν παιδί, όμως τα κόκκινα μαλλιά είναι 100% του Harry. Είναι αξιολάτρευτος και πραγματικά ανυπομονούμε να τον δούμε σε λίγους μήνες που αφενός έχει γενέθλια, και αφετέρου θα γίνει μεγάλος αδερφός.

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία του γλυκύτατου Archie Harrison.