Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε και το αν θα αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Έρωτα, ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την ανακοίνωση της δικής του γέννησης, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν αποκαλύψει πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Οι Sussexes, που έκλεισαν ήδη έναν χρόνο μακριά από το Λονδίνο και από τα βασιλικά καθήκοντα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι και στη διάρκεια της συνέντευξης στην Oprah Winfrey, αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Ο Harry εξήγησε πάντως, πως το νέο μέλος της οικογένειας των Sussexes θα είναι και το τελευταίο.

«Θα έχουμε δύο παιδιά, δύο σκυλιά, σταματάμε εκεί», τόνισε ο πρίγκιπας.
Στη διάρκεια της συνέντευξης πάντως, η εγκυμονούσα Meghan εξήγησε πως ο τίτλος της μαμάς είναι ο πιο σημαντικός που θα λάβει ποτέ.
Στην ίδια συνέντευξη, η Markle εξήγησε πόσο δύσκολη ήταν η πρώτη της εγκυμοσύνη με τον Archie, από ψυχολογική άποψη τονίζοντας:



«Μου είπαν πως δεν θα πάρει κανένα τίτλο, πως δεν θα έχει δική του ασφάλεια, κάτι πολύ δύσκολο. Και έπειτα ήρθε η δύσκολη κουβέντα για το πόσο σκούρο δέρμα θα έχει», τόνισε η Markle.

Ο Archie δεν έχει μεν τίτλο αυτή τη στιγμή και το ίδιο θα συμβεί και με το δεύτερο παιδί των Sussexes. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει βασιλιάς. Τότε, τα παιδιά του και τα εγγόνια του λάβουν αυτόματα των τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας και ο Harry με τη Meghan μπορούν να αρνηθούν και τότε τον τίτλο.

Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού που θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι;

Διάβασε στην gallery