Συνέντευξη Meghan-Harry: Το μεγάλο ψέμα της Meghan που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει (video + photo)

Συνέντευξη Meghan-Harry: Το μεγάλο ψέμα της Meghan που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει (video + photo)

Ήταν κάπως υπερβολικό για να λέμε την αλήθεια!

Και ενώ στη Μεγάλη Βρετανία μαίνεται ακόμα η καταιγίδα λόγω της ιστορικής πια συνέντευξης της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, οι συμπατριώτες του… αποστάτη, έχουν θέσει τις απαντήσεις τους επί τάπητος προκειμένου να ανακαλύψουν όλα τα κρυφά μηνύματα και όλα τα υπονοούμενα που πιθανότατα να τους διέφυγαν.

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην αποκρυπτογράφηση των λεγομένων του διάσημου ζευγαριού αλλά και στην άσκηση κριτικής, κάτι που φυσικά οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι λατρεύουν.

Πολλά ειπώθηκαν στη συνέντευξη αυτή, και πράγματα που κανείς δεν θα περίμενε να ακούσει, όπως τον ρατσισμό της βασιλικής οικογένειας απέναντι στον Archie αλλά και την αποκάλυψη της Meghan σχετικά με το περιβόητο σκηνικό με την Kate Middleton, το οποίο περιέγραψε από εντελώς διαφορετική σκοπιά.

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, οι καλά γνωρίζοντες της βασιλικής οικογένειας, μπόρεσαν να εντοπίσουν και κάποια ψέματα του ζεύγους, τα οποία η αλήθεια είναι, ότι ήταν αρκετά έντονα και προφανή.

Ένα από αυτά μάλιστα, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση μιας και είναι ιδιαίτερα προφανές και λιγάκι αστείο.

Δες στην παρακάτω gallery λεπτομέρειες: