Καταπέλτης ο Thomas Markle: «Δεν θα είχε τάσεις αυτοκτονίας αν δεν μας είχε απομακρύνει»

Καταπέλτης ο Thomas Markle: «Δεν θα είχε τάσεις αυτοκτονίας αν δεν μας είχε απομακρύνει»

Οι απόψεις του για το χρώμα του Archie και η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της.

Κι ενώ από τη Δευτέρα που έχει προβληθεί η συνέντευξη των Sussexes έχουμε ακούσει απόψεις και απόψεις, ένας άνθρωπος έμενε μόνο για να ολοκληρωθεί το παζλ. Ο Thomas Markle ήταν ο μόνος που δεν είχε μιλήσει, όμως να που το έκανε. Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια πως οι σχέσεις πατέρας-κόρης είναι τεταμένες, και πως η Meghan αναγκάστηκε να πάει στα δικαστήρια από δική του ευθύνη με τα βρετανικά tabloids, οπότε δεν περιμέναμε και να τη στηρίξει σε όσα είπε.

Αυτή την άποψη είχαμε προτού διαβάσουμε όσα είπε και προς έκπληξη μας δεν διαψευστήκαμε. Ο Thomas Markle εμφανίστηκε την Τρίτη στο Good Morning Britain και λίγο πολύ «έβγαλε τρελή» την κόρη του και την κατηγόρησε διπλά. Μίλησε για τις δηλώσεις περί χρώματος του Archie Harrison, για τις αυτοκτονικές τάσεις της κόρης του, αλλά και για το πότε μίλησαν τελευταία φορά.

Για όλα είχε κάτι να πει και δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο που η Meghan Markle δεν θέλει να έχει μαζί του επαφές. Όσον αφορά στο χρώμα του μωρού τότε ο Thomas ανέφερε: «Το θέμα για το τι χρώμα θα είναι το μωρό ή πόσο σκούρο θα είναι το μωρό, υποθέτω και ελπίζω ότι είναι απλώς μια χαζή ερώτηση από κάποιον», είπε. «Θα μπορούσε κάποιος να θέσει μια ηλίθια ερώτηση αντί να είναι απόλυτος ρατσιστής».

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τους βασιλείς και δεν νομίζω ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστική», είπε Thomas. «Δεν νομίζω ότι οι Βρετανοί είναι ρατσιστές. Νομίζω ότι στο Λος Άντζελες είναι ρατσιστές, στην Καλιφόρνια είναι ρατσιστές, αλλά δεν νομίζω ότι οι Βρετανοί είναι».

Δεν σταμάτησε όμως εδώ και συνέχισε να μιλάει για την κόρη του, φτάνοντας και στο κομμάτι με τις αυτοκτονικές τάσεις. Εκεί πια, τι να πούμε, μας σόκαρε πράγματι με όσα είπε.

Δες στη gallery που ακολουθεί τι είπε για εκείνη.