Ο πρίγκιπας Φίλιππος βγήκε μετά από έναν μήνα από το νοσοκομείο: Η φωτογραφία του συγκινεί

Ο πρίγκιπας Φίλιππος βγήκε μετά από έναν μήνα από το νοσοκομείο: Η φωτογραφία του συγκινεί

Το δυσάρεστο ρεκόρ του πρίγκιπα Φίλιππου αυτή τη στιγμή.

Στις 16 Φεβρουαρίου ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο επί 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως είχε τότε αναφέρει το Παλάτι.

Ο 99χρονος δούκας του Εδιμβούργου, έκανε εισαγωγή στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII για παρακολούθηση και ξεκούραση αλλά αργότερα έγινε γνωστή μια μόλυνση.

Στις αρχές Μαρτίου ο Φίλιππος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Βαρθολομαίου, όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά για ένα προϋπάρχον πρόβλημα και πριν πέντε ημέρες μεταφέρθηκε και πάλι στο ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όλο αυτό το διάστημα, ο μόνος άνθρωπος που έχει επισκεφτεί τον Φίλιππο είναι ο γιος του Κάρολος ο οποίος είχε μάλιστα βγει από το νοσοκομείο με δάκρυα στα μάτια πριν από την κρίσιμη επέμβαση του πατέρα του.



Το Παλάτι αρκέστηκε στο να ανακοινώσει πως η επέμβαση ήταν επιτυχημένη αλλά από τότε κανένα νέο δεν έχει προκύψει για το πώς είναι σήμερα ο Φίλιππος κάτι που ανησυχούσε τους royal δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το BBC, και με δήλωση που δημοσιεύθηκε πριν λίγη ώρα, ο Φίλιππος βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο, με τη Sun και την Telegraph να κάνουν live μετάδοση της είδησης.

Δες τη φωτογραφία του παρακάτω στη gallery.