Πριγκίπισσα Diana: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με star του Hollywood (photos)

Πριγκίπισσα Diana: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με star του Hollywood (photos)

Όλα όσα ειπώθηκαν σε χθεσινοβραδινή εκπομπή!

Η αδικοχαμένη Diana είναι αναμφισβήτητα ένα αγαπημένο θέμα των media, των tabloids και γενικότερα των Βρετανών, μιας και όσα χρόνια κι αν περάσουν, η προσωπικότητα και η δράση της θα προκαλούν πάντα το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη των Meghan και Harry, από την οποία το Παλάτι ακόμη προσπαθεί να συνέλθει, και ενώ ο Φίλιππος πήρε μόλις εξιτήριο από το νοσοκομείο, μία νέα ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας και σχεδόν… επιβεβαιώνει την παράνομη σχέση της Lady D. με star του Hollywood.

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Andy Cohen, ήταν η Loni Anderson η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Burt Reynolds! Ο Reynolds ως γνωστόν πέθανε το 2018, ενώ λίγα χρόνια πριν, είχε κάνει μία αποκάλυψη που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα η Anderson αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Reynolds το 1988 ο οποίος κράτησε μόλις 5 χρόνια. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, η αιτία ήταν οι απιστίες του πρώην συζύγου της τις οποίες και δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Παράλληλα εκείνη την εποχή, ξεκινούσε και το σήριαλ του χωρισμού της Diana με τον Kάρολο.

Δες την παρακάτω gallery για τη συνέχεια: