Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πρίγκιπα Harry για την μεγάλη απώλεια που βίωσε

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πρίγκιπα Harry για την μεγάλη απώλεια που βίωσε

Ραγίζουν καρδιές με τα λόγια του πρίγκιπα Harry.

Η ζωή συνεχίζεται για τον πρίγκιπα Harry και φαίνεται πως συνεχίζεται πολύ ευχάριστα για τον 36χρονο που ζει πιο ελεύθερος από ποτέ στο Montecito της Καλιφόρνια μετά το Megxit όπου ο φακός τον συνέλαβε πάνω στο ηλεκτρικό του ποδήλατο να κάνει βόλτες με την προστατευτική του μάσκα και να απολαμβάνει το τοπίο.

Κι όμως, ο Harry κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με ένα γραπτό του μήνυμα, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ένα ξεχωριστό βιβλίο.



Δύο εβδομάδες μετά την πολύκροτη συνέντευξη στην Oprah, όπου ο πρίγκιπας αναφέρθηκε ξανά στην μητέρα του Diana, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο το οποίο διατίθεται δωρεάν στα παιδιά που έχασαν έναν γονιό ή κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο στη διάρκεια της πανδημία του covid19.
Το βιβλίο Hospital by the Hill πωλείται έναντι 25 λιρών αλλά διατίθεται δωρεάν στις οικογένειες που θα αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το πιστοποιητικό θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Το βιβλίο του Chris Connaughton με εικονογράφηση της Fay Troote πραγματεύεται την ιστορία ενός αγοριού που η μητέρα του εργαζόταν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έφυγε από τη ζωή.

Ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος βίωσε την απώλεια της μητέρας του σε ηλικία 12 ετών, ένιωσε την ανάγκη να γράψει μερικά λόγια στα παιδιά που βιώνουν την ίδια εμπειρία με τον ίδιο και τα λόγια του τσακίζουν κόκαλα.

Διάβασε τα λόγια του πρίγκιπα στην παρακάτω gallery.