H Meghan Markle παραδέχτηκε το ψέμα που είπε για τον γάμο με τον Harry

H Meghan Markle παραδέχτηκε το ψέμα που είπε για τον γάμο με τον Harry

Αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια το ψέμα της η Meghan Markle.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην Oprah κι ενώ η ίδια με τον Harry και την Winfrey βρίσκονταν στο κοτέτσι του σπιτιού τους στο Montecito η Meghan είχε εξομολογηθεί ότι η ημερομηνία του γάμου τους δεν ήταν στις 19 Μαΐου του 2018, αλλά τρεις μέρες νωρίτερα.

Η Markle εξήγησε πως η ίδια και ο Harry ήθελαν να ενωθούν πραγματικά και αντάλλαξαν τους όρκους τους στις 16 Μαΐου έχοντας μαζί τους μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury:
«Ξέρεις, θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζει κανείς. Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, παντρευτήκαμε μυστικά. Φωνάξαμε τον Αρχιεπίσκοπο και του είπαμε πως το θέαμα είναι για τον κόσμο αλλά εμείς θέλαμε η ένωση να γίνει μεταξύ μας. Αυτούς τους όρκους εκείνης της ημέρας έχουμε στο δωμάτιό μας και ήμασταν στην αυλή μας μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο, μόνο οι τρεις μας».



Αυτό φυσικά έβαλε σε σκέψεις όλους τους royal δημοσιογράφους και χρονογράφους που κατέρριψαν την αποκάλυψη αυτή της Meghan λίγες ημέρες αργότερα και μόλις χθες, ήρθε στο φως και η άδεια γάμου του Harry και της Markle. Τα πιστοποιητικά του γάμου αποκάλυψαν την αλήθεια. Το ζεύγος παντρεύτηκε στις 19 Μάϊου και όχι νωρίτερα.

Αυτό που πιθανότατα εννοούσε η Meghan είναι πως αντάλλαξε όρκους με τον Ηarry μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο αλλά και πάλι, η εκκλησία θεωρεί τον γάμο έγκυρο με την ύπαρξη δύο μαρτύρων, οπότε κι έτσι δεν μιλάμε για γάμο.

Και κάπου εκεί, η Meghan και ο Harry δια του εκπροσώπου τους, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν το μεγάλο ψέμα με επίσημη ανακοίνωση.

Διάβασε τι ακριβώς υποστήριξαν παρακάτω.