Άλλος ένας royal τα βάζει με τη Meghan και τον Harry

Άλλος ένας royal τα βάζει με τη Meghan και τον Harry

«Δεν έπρεπε να ειπωθούν αυτά τα πράγματα μπροστά στο κοινό», είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για τα όσα είπαν η Meghan και ο Harry στη συνέντευξη της Oprah.

Άλλος ένας royal

O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παίρνει θέση μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey, κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι συζήτησε θέματα που είχαν να κάνουν με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Χθες ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε στο BBC World News ότι βρήκε τη «δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας του ζευγαριού ακατάλληλη δεδομένης της μορφής με την οποία έγινε». Ενώ ο πρίγκιπας Άλβέρτος εξήγησε ότι «μπορεί να καταλάβει την πίεση που είχαν υποστεί και οι δύο», συνέχισε λέγοντας ότι «τέτοιου είδους συζητήσεις πρέπει να διεξάγονται εντός της οικογένειας και δε χρειάζεται πραγματικά να διατυπώνονται δημοσίως».

alvertos1

Ο πρίγκιπας του Μονακό στη συνέντευξή του κατάθεσε την άποψή του για την επίμαχη συνέντευξη λέγοντας επίσης πως «Με ενόχλησε λίγο. Μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται όλα αυτά με κάποιο τρόπο, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις».

Η Meghan και ο Harry - που έχουν ήδη τον 22χρονο γιο του Archie και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, αυτό το καλοκαίρι - ανακοίνωσαν πριν από δύο μήνες ότι σκοπεύουν να «επιστρέψουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας» και να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής. Όταν ρωτήθηκε για τον Harry από την Yalda Hakim του BBC, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε ότι εύχεται στον Δούκα του Σάσσεξ «ό,τι καλύτερο». Ο Αλβέρτος είπε συγκεκριμένα για τον Harry:

«Είναι δύσκολος ο κόσμος εκεί έξω, και ελπίζω ότι μπορεί να έχει την κρίση και τη σοφία να κάνει τις σωστές επιλογές», είπε.