Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγάπη της Kate Middleton που την έκανε να αντέξει την καραντίνα (photo)

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγάπη της Kate Middleton  που την έκανε να αντέξει την καραντίνα (photo)

Και όχι, δεν εννοούμε τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William.

Η Kate Middleton με τον Πρίγκιπα William είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και προβεβλημένα ζευγάρια που ξέρουμε. Και μπορεί να έχουν τις πολυτέλειες και όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια τους, ως royals που είναι, όμως την καραντίνα δεν μπορούσαν παρά να την περάσουν σαν όλους τους υπόλοιπους γονείς.

Σε συνεντεύξεις που δίνουν κατά καιρούς όλον αυτόν τον έναν χρόνο πανδημίας, η Kate και ο William, έχουν παραδεχθεί ότι και κατ’ οίκον διδασκαλία των παιδιών τους έκαναν, και μέσω διαδικτυακών εφαρμογών συνομίλησαν με τους συγγενείς τους, ώστε να μην έρθουν σε επαφή και να προστατευθούν από τον Covid-19 όσο το δυνατόν περισσότερο.

Και όλη αυτή η κατάσταση- όπως είναι φυσικό- τούς έχει καταπιέσει. Μέχρι σήμερα, λοιπόν, κανένας από τους δύο δεν είχε αποκαλύψει τι είναι αυτό που τον αποφορτίζει από όλη αυτήν την καταπιεστική κατάσταση. Τι είναι αυτό που τον κάνει να χαλαρώνει, να ξεκουράζεται και να αντέχει όσα μας «υποχρεώνει» η πανδημία να περνάμε.

Μέχρι που ένα σημερινό post στο επίσημο Instagram account του Παλατιού μάς έκανε να καταλάβουμε ποιο είναι αυτό το χόμπι που αποφορτίζει τη Δούκισσα του Cambridge. Ποια είναι, δηλαδή, η μεγαλύτερη αγάπη της που την κράτησε στα πόδια της όλον αυτόν τον έναν χρόνο καραντίνας και που την κάνει να χαμογελά πλατιά.

Hint: Το είχαμε υποψιαστεί κι άλλες φορές, αλλά τώρα επιβεβαιωθήκαμε. Δες στην παρακάτω gallery, λοιπόν, ποιο είναι το αγαπημένο χόμπι της Kate Middleton και θα καταλάβεις!