«Tα έβαλαν με τη λάθος γυναίκα»! Η δήλωση του συνεργάτη της Meghan που προκαλεί σχόλια (photos)

«Tα έβαλαν με τη λάθος γυναίκα»! Η δήλωση του συνεργάτη της Meghan που προκαλεί σχόλια (photos)

H Μeghan μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου που τη γνωρίζει καλά. 

Είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα των τελευταίων χρόνων, μιας και κατάφερε να κάνει άνω κάτω μία ολόκληρη βασιλική οικογένεια, οι οποία τηρεί αυστηρά τα ήθη και τις παραδόσεις. Με λίγα λόγια, φαίνεται ότι η Meghan τελείωσε τη δουλειά που ξεκίνησε η Diana, της οποίας ο πρόωρος θάνατος, προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση.

Όπως λοιπόν γίνεται πάντα με τα ενδιαφέροντα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα, ο κόσμος έχει μία γνώμη για αυτά, είτε τα γνωρίζει καλά, είτε τα έχει απλά συναντήσει μία φορά στη ζωή του. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη Μeghan, η οποία είπε πολλά και… σημαντικά στην περιβόητη συνέντευξή της ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου όπως πολλοί είπαν, για πολλές αποκαλύψεις.

Ένας από τους πιο στενούς της συνεργάτες, και συμπρωταγωνιστής της στο «Suits», ο D.B. Woodside, μίλησε για τη Meghan (προφανώς) και είπε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

«Τα έβαλαν με τη λάθος γυναίκα και το Παλάτι πρέπει οπωσδήποτε να της ζητήσει συγνώμη», είπε ο ηθοποιός ο οποίος υποδύθηκε τον Jeff Malone στη σειρά.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: