H Kristen Stewart στα γυρίσματα του «Spencer» μαζί με τους δύο νεαρούς πρίγκιπες (photos)

H Kristen Stewart στα γυρίσματα του «Spencer» μαζί με τους δύο νεαρούς πρίγκιπες (photos)

Η ηθοποιός είναι η σωσίας της Lady Diana!

Kαι ενώ το Παλάτι προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τη συνέντευξη των Meghan και Harry, αλλά και τη μακρά νοσηλεία του πρίγκιπα Φίλιππου, υπάρχει ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη βασίλισσα Ελισάβετ, που ακούει στο όνομα «Spencer».

Πρόκειται για την ταινία με κεντρικό θέμα-τι άλλο;- την Lady Diana, την οποία υποδύεται η Kristen Stewart, και ενώ δεν το περιμέναμε ομολογούμε ότι είναι ολόιδιες!

Η ταινία επικεντρώνεται στην απόφαση της Diana να χωρίσει από τον Κάρολο, το 1991, κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στο Sandringham το οποίο ως γνωστόν είναι η εξοχική κατοικία της Ελισάβετ.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά ενώ οι συντελεστές της ταινίας θεωρούν βέβαια την επιτυχία. Λίγες ώρες πριν μάλιστα, η πρωταγωνίστρια απαθανατίστηκε με τους δύο νεαρούς ηθοποιούς, που ενσαρκώνουν τους πρίγκιπες, να γυρίζουν μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της αδικοχαμένης Diana.

Ήδη βέβαια, οι αντιδράσεις από το Παλάτι είναι πολλές, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ταινίας είναι ψευδή. Οι βασιλικοί βιογράφοι Robert Jobson και Ingrid Seward υποστηρίζουν ότι η Diana από το 1990 και μετά σταμάτησε να πηγαίνει στο Sandringham-η ταινία διαδραματίζεται το 1991-ενώ ποτέ δεν πήρε η ίδια την απόφαση να χωρίσει τον Κάρολο!

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: