Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά τα έντονα χρώματα

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά τα έντονα χρώματα

Δε φαντάζεσαι ποιος είναι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αναγάγει τις εμφανίσεις της σε...επιστήμη. Σπάνια θα τη δεις χωρίς τις αγαπημένες της τσάντες από τον οίκο Launer, τις οποίες -όπως δηλώνουν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα της-, χρησιμοποιεί για να στείλει διακριτικά μηνύματα στην ομάδα της.

Για πάνω από 50 χρόνια, η βασίλισσα προτιμά να αγοράζει υποδήματα από το Anello & Davide γιατί πάντα της παρέχουν άνεση, είναι πρακτικά και ταιριάζουν σε όλα τα σύνολά της. Η βασίλισσα όμως έχει κι άλλη μια μεγάλη αγάπη. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα έντονα χρώματα!

Αν την παρατηρήσεις, δεν υπάρχει εμφάνιση που δεν χαρακτηρίζεται από φωτεινότητα. Οι μονοχρωματικές, φωτεινές επιλογές στο ντύσιμό της έχουν από καιρό χαρακτηριστεί μοναδικές. Αλλά υπάρχει ένας λόγος για την προφανή αγάπη που τρέφει για τα έντονα χρώματα και η αλήθεια είναι πως δεν πάει ο νους σου, ποια είναι αυτή.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην είναι καν μια προσωπική προτίμηση ή κάποιο στυλ που προτιμά. Μπορεί τελικά να υπάρχει ένας πιο «πρακτικός» λόγος για τον οποίο η βασίλισσα ντύνεται πάντα με τόσο εντυπωσιακά χρώματα.

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Sali Hughes, έχει κάνει «διατριβή» στην ντουλάπα της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν είναι τυχαίο και το βιβλίο που έχει εκδώσει με τίτλο «Our Rainbow Queen: A Tribute to Queen Elizabeth II and Her Colorful Wardrobe».

«Τόσες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου και όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο», δήλωσε η Hughes στην εκπομπή Good Morning America. «Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να σκεφτεί περισσότερο για το ντύσιμο της βασίλισσας απ' ότι εκείνη και την ενδυματολόγο της, Angela Kelly, κάνει λάθος».

Δες στη gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο λόγος που η βασίλισσα αγαπά τα έντονα χρώματα.