Meghan-Harry: Θα επιστρέψουν τελικά στο παλάτι έπειτα από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου;

Meghan-Harry: Θα επιστρέψουν τελικά στο παλάτι έπειτα από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου;

Τι συζητείται στο παλάτι με τους εκπροσώπους του ζευγαριού.

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου, έχει αφήσει πολλούς «θεατές» του στέμματος να αναρωτιούνται αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας και λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan στην Oprah Winfrey, μια πηγή που βρίσκεται κοντά στη βασιλική οικογένεια αποκάλυψε ότι ο Harry θα ταξιδέψει «σίγουρα» στo Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από τη θλιβερή είδηση.

Μιλώντας στη Daily Mail, η συγκεκριμένη πηγή σχολίασε: «Ο Harry θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του. Δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι εκεί για την οικογένειά του, και ιδιαίτερα για τη γιαγιά του, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς».Η πηγή πρόσθεσε ότι η έγκυος Meghan Markle θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της προτού κάνει οποιοδήποτε ταξίδι. «Νομίζω ότι ο Χάρι θα πάει σίγουρα», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, οποιοσδήποτε εισέρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο υποχρεούται επί του παρόντος να μπει σε καραντίνα σε κάποιο ξενοδοχείο για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Ωστόσο, επιτρέπεται στους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την τοποθεσία καραντίνας τους για πολύ ιδιαίτερους λόγους, που περιλαμβάνουν και την παρακολούθηση κηδειών.

meghan3

Σύμφωνα με την Daily Express, ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σήμερα σε ηλικία 99 ετών μετά από την παραμονή του στο νοσοκομείο, νωρίτερα αυτό το έτος. Αρκετά ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είχαν επισκεφθεί τον αείμνηστο Δούκα του Εδιμβούργου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, ο Harry και η Meghan δεν κατάφεραν να επισκεφθούν τον Φίλιππο πριν από το θάνατό του.