Πρίγκιπας Φίλιππος: Η φωτογραφία με τα δισέγγονα του συγκινεί

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η φωτογραφία με τα δισέγγονα του συγκινεί

Έχεις δει πιο όμορφη και γλυκιά φωτογραφία;

 

Την Παρασκευή στις 9 Απριλίου, το παλάτι έκανε μια από τις πιο στενάχωρες ανακοινώσεις στην ιστορία του. Ο πρίγκιπας Φίλιππος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας κι ένα χειρουργείο στην καρδιά. Η ανακοίνωση ανέφερε πως πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του, και πλήρης ημερών θα συμπληρώσουμε εμείς.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έζησε πολλά πράγματα στη ζωή του με την Ελισάβετ, και το κυριότερο έφτασε σε μια ηλικία που του επέτρεψε να γνωρίσει 10 δισέγγονα και αυτό το λες ευτυχία. Το Σάββατο 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο κάστρο του Windsor και μέχρι εκείνη την ημέρα η βασιλική οικογένεια θυμάται τον Φίλιππο με αγάπη.

Τι εννοούμε με αυτό; Πριν από λίγη ώρα μέσα από το επίσημο account της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, είδαμε φωτογραφία του Φίλιππου και της Ελισάβετ με τα 7 από τα 10 δισέγγονα που έχουν μέχρι στιγμής, και ίσως αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία τους ever.

H οικογένεια θυμάται και τιμά τον Φίλιππο σαν πατέρα, παππού και προπάππου, κοινοποιώντας μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ τόσα χρόνια.

Στη φωτογραφία με τα δισέγγονά του θα δεις τα 7 από τα δέκα, με τη φωτογραφία να έχει βγει στο κάστρο Balmoral το 2018.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.