H βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά τον Φίλιππο με την πιο αγαπημένη της φωτογραφία και συγκινεί

H βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά τον Φίλιππο με την πιο αγαπημένη της φωτογραφία και συγκινεί

Η εικόνα της ευτυχίας! Η Βασίλισσα αποκαλύπτει μια από τις αγαπημένες της φωτογραφίες μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αποχαιρετήσει σήμερα τον αγαπημένο της πρίγκιπα Φίλιππο λίγο πριν φύγει η σωρός του από το Κάστρο του Γουίντσορ για να μεταφερθεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η 94χρονη μονάρχης, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να συνθέσει ξανά τα κομμάτια της ψυχής της καθώς ο αποχωρισμός από τον άνθρωπο της ζωής της που επί 73 χρόνια στάθηκε στο πλάι της, είναι επώδυνος και πολύ συγκινητικός.

Μέχρι να μεταβεί σήμερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, πηγές υποστηρίζουν ότι ήταν η «επιτομή της αξιοπρέπειας» αυτή την εβδομάδα καθώς παρόλο που πενθεί βαθιά, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δε σκέφτηκε ούτε στιγμή να εγκαταλείψει τα καθήκοντά της. Η βασίλισσα υπέγραψε προσωπικά και ανέλαβε όλες τις τελικές προετοιμασίες για όλα όσα πρόκειται να συμβούν σήμερα στην κηδεία.

Μέσα από τον επίσημο λογαρισμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ μοιράστηκε μια συγκινητική εικόνα, αδημοσίευτη ως τώρα, που αποτελεί την αγαπημένη της Βασίλισσας με τον σύζυγό της. Στην εικόνα φαίνεται το βασιλικό ζεύγος σε ένα από τα «χαρούμενα μέρη» τους - τους λόφους Coyles of Muick κοντά στο Balmoral-, όπου απόλαυσαν το περπάτημα και το πικνίκ καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους μαζί.

Η Βασίλισσα αγαπά τόσο πολύ το μέρος που θέλησε να δώσει το όνομά του στο νέο της κουταβάκι. Και είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στα κατοικίδιά της!

Η φωτογραφία - που τραβήχτηκε από την νύφη τους, την Κόμισσα του Wessex το 2003 κατά τη διάρκεια μιας από τις οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές τους - επιλέχτηκε ειδικά από την Αυτού Μεγαλειότητα για να δημοσιευθεί πριν από τη σημερινή κηδεία.

Στη φωτογραφία το ζευγάρι φαίνεται χαρούμενο και χαλαρό καθώς κάθονται ανεπιτήδευτα στη γή. Όπως μπορείς να διακρίνεις στη φωτογραφία (που θα δεις στη gallery παρακάτω) η βασίλισσα φορά ένα σκωτσέζικο μάλλινο φόρεμα, πράσινη μπλούζα και ζακέτα ενώ συνδυάζει το country side look με τα αγαπημένα της μαργαριτάρια. Ο πρίγκιπας Φίλιππος φαίνεται ν' απολαμβάνει κι εκείνος την ξεγνοιασιά της εξοχής, έχοντας τοποθετήσει ανέμελα το καπέλο του στο πόδι του.

Δες την μέχρι πρότινος αδημοσίευτη φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση, στη gallery που ακολουθεί: