Ο πρίγκιπας Φίλιππος συνάντησε τη Diana: Το τρυφερό post που συγκινεί (photos)

Ο πρίγκιπας Φίλιππος συνάντησε τη Diana: Το τρυφερό post που συγκινεί (photos)

Φίλιππος και Diana είχαν πάντα μια εκρηκτική σχέση.

Η Αutumn Ying είναι μια καλλιτέχνης στο Instagram ξακουστή για τα ξεχωριστά της σκίτσα. Η καλλιτέχνης με καταγωγή από την Ασία αγαπά την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.
Η νεαρή κοπέλα έχει κατά καιρούς φτιάξει στον λογαριασμό της στο Instagram πολλά διαφορετικά σκίτσα των royals με εκείνα που απεικονίζουν την Diana να γίνονται κάθε φορά αγαπητά από το κοινό.

Αυτή τη φορά, η Autumn, έκανε την αδικοχαμένη Diana και τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο να συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά μετά θάνατον.

Ο Φίλιππος περπατάει στον δρόμο αγκαλιά με τη νύφη του, την οποία αγαπούσε πολύ και στήριζε ως ξένος κι αυτό στον δύσκολο δρόμο της στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν άλλωστε εκείνος που ώθησε τον Κάρολο προς την Diana μετά τον γάμο της Camilla.

Και η Diana λάτρευε τον Φίλιππο και καθόταν δίπλα του σε όλα τα επίσημα δείπνα, σύμφωνα με το βιβλίο της Ingrid Seward με τίτλο «Prince Philip Revealed».



«Όταν η Diana βρήκε τους περιορισμούς της βασιλικής ζωής δύσκολους, ήταν ο Φίλιππος που την βοήθησε. Μόλις παντρεύτηκε, δεν κάθισε ποτέ δίπλα στον σύζυγό της. Πάντα καθόταν δίπλα στον Φίλιππο στα δείπνα μαύρης γραβάτας και τη φρόντιζε. Η Diana θεωρούσε τα γεύματα Balmoral ως μια τεράστια πίεση και την ατμόσφαιρα βαριά. Ο Φίλιππος προσπάθησε να την κάνει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του γάμου της, εξηγώντας ότι ήξερε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του γάμου με τη βασιλική οικογένεια».

Στο συγκεκριμένο βιβλίο τονίζεται πως ο Φίλιππος υπέγραφε τα γράμματα που έστελνε στην Diana ως Pa, δηλαδή μπαμπάκας.

Όταν βέβαια οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Diana έγιναν γνωστές, ο Φίλιππος κατάλαβε τον κίνδυνο που διατρέχει η μοναρχία από το σκάνδαλο, απομακρύνθηκε από τη Lady Di και δεν την στήριξε ποτέ πια.

Δες το βίντεο με τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και το σκίτσο της Diana με τον Φίλιππο στην παρακάτω gallery.


https://www.instagram.com/p/CNcjPvqB866