Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την υπέροχη φωτό της Meghan Markle με τον Archie

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την υπέροχη φωτό της Meghan Markle με τον Archie

Η Meghan απαθανατίζεται για πρώτη φορά μετά την επίμαχη συνέντευξη.

Σήμερα είναι Παρασκευή και η μέρα μας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήμασταν ήδη ενθουσιασμένες γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο και Πάσχα, όμως βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες ξετρελαθήκαμε. Τα level ευτυχίας μας ανέβηκαν κατακόρυφα και μόλις δεις τις photo είμαστε σίγουρες πως θα ενθουσιαστείς το ίδιο.

Η Meghan Markle απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μετά την επίμαχη συνέντευξη με την Oprah, μαζί με τον γιο της Archie Harrison Mountbatten Windsor και αυτό που είδαμε μας άρεσε πολύ.

Meghan και Harry δεν συνηθίζουν να κυκλοφορούν έξω έτσι και αυτή ήταν η πρώτη έξοδος της Meghan μετά την επιστροφή του Harry από το Λονδίνο όπου και είχε πάει για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Η εγκυμονούσα δούκισσα του Sussex φάνηκε να έχει στην αγκαλιά της στο ένα χέρι τον σχεδόν δύο ετών γιο της, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο στηριζόταν στη φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς του, ενώ με το άλλο της χέρι κρατούσε το τσαντάκι με το μεσημεριανό του γεύμα.

Η Markle ήταν ντυμένη casual με τζιν παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι, χακί σακάκι, flat mules σε nude απόχρωση και μία μαύρη μάσκα. Ο Archie από την άλλη φορούσε ένα μαύρο σκουφάκι, ένα γκρι φούτερ, παντελόνι τζιν, λευκά πάνινα παπούτσια και είχε ένα πράσινο σακίδιο. Η μικρή εξόρμηση της πρώην ηθοποιού του Suits ήρθε μια μέρα μετά την επιστροφή του Harry από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Page Six ο Harry πέταξε στο Λος Άντζελες με πτήση της American Airlines που έφτασε την Τρίτη το απόγευμα, πριν οδηγήσει στο σπίτι του στο Montecito της Καλιφόρνια. Η Markle δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Φίλιππου λόγω εντολών γιατρού. Ωστόσο, αυτή και ο Harry θρήνησαν τον αείμνηστο δούκα του Εδιμβούργου με κοινή δήλωση στα social media μετά τον θάνατό του στις 9 Απριλίου.

Οι φωτογραφίες της με τον Archie πάντως είναι πραγματικά υπέροχες, και βλέποντας τον μικρό, τόσο σιγουρευόμαστε πως είναι μια μικρογραφία που Harry.