Η μητέρα της Kate Middleton αποκάλυψε τι κάνει με τα εγγόνια της, George, Charlotte και Louis

Η μητέρα της Kate Middleton αποκάλυψε τι κάνει με τα εγγόνια της, George, Charlotte και Louis

Η μαμά της Kate Middleton μίλησε για όλες τις δραστηριότητες που κάνει την ύπαιθρο μαζί με τα εγγόνια της.

Μπορεί να μην την βλέπουμε συχνά, μπορεί να την έχει επισκιάσει η Βασίλισσα, η Καμίλα και η Diana (ακόμη και αν δεν βρίσκεται εν ζωη) όμως γι' αυτή τη γιαγιά δεν έχουμε ακούσει πολλά! Η αλήθεια είναι πως δεν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις με τα παιδιά και τα εγγόνια της, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν περνά χρόνο μαζί τους (ακόμη κι αν δεν καταγράφουν αυτά τα στιγμιότυπα οι κάμερες).

Κι όμως, η μητέρα της Kate Middleton, Carole, αγαπά να περνάει πολύ χρόνο με τα εγγόνια της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στο παλάτι. Η Carole Middleton έχει έναν δικό της, ξεχωριστό τρόπο για να μεταδίδει την αγάπη της στα 3 -πρώτα- της εγγόνια. Και όταν λέμε πρώτα, εννοούμε φυσικά τα παιδιά της Kate και του William, καθώς πριν από λίγο καιρό η Pippa γέννησε ένα κοριτσάκι (το δεύτερο παιδάκι της αφού έχει ήδη τον 2χρονο Arthur). Η Carole Middleton είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά με 5 εγγόνια, όμως επειδή τα 2 είναι πολύ μικρά, προσπαθεί να περνάει χρόνο με τον 7χρονο πρίγκιπα George, την 5χρονη πριγκίπισσα Charlotte, και τον μόλις 3 ετών πρίγκιπα Louis.

Και τι είναι αυτό που λατρεύει να κάνει μαζί τους; Μα φυσικά να τους μεταδίδει την αγάπη της για την κηπουρική. Η μαμά της Kate Middleton περνά χρόνο στους κήπους και στους αγρούς μαζί με τα 3 της βασιλικά εγγόνια, τα οποία -όπως λέει η ίδια- ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια των φυτών.

«Όταν φυτεύουμε με τα εγγόνια μου, προσπαθώ να δημιουργώ "σταθμούς δραστηριοτήτων" έτσι ώστε με τη δική τους σπάτουλα και τα δικά τους κουβαδάκια να μπορούν να ξεκινούν αμέσως τις εργασίες», είπε η Carole Middleton στο περιοδικό Saga, στο τεύχος Μαϊου. «Δεν είναι καλό να βάζετε τα παιδιά να κάνουν μια δραστηριότητα, με τον τρόπο που βολεύει εσάς. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την αναζήτηση του σωστού εξοπλισμού και τον καθαρισμό ενός χώρου πριν ξεκινήσουν την δραστηριότητα. Γιατί σύντομα τα παιδιά θα χάσουν το ενδιαφέρον και θα βαρεθούν», συμβούλεψε.

Carole Middleton5

Η 66χρονη γιαγιά πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό για τα παιδιά να μεγαλώνουν εκτιμώντας τη φύση και μέρος αυτού είναι να κυλιστούν στο χώμα και στη λάσπη», είπε!

Η Carole Middleton, η οποία ίδρυσε το Business Party Pieces, δήλωσε επίσης ότι καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά και αυτός ήταν και ένας υπέροχος τρόπος για να παραμένει απασχολημένη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Η καλλιέργεια της πατάτας είναι απλή από την πρώτη κιόλας φορά, και το σκάψιμο για να την καλλιεργήσεις αποτελεί μια διασκεδαστική διαδικασία, για όλες τις ηλικίες. Επίσης με τα παιδιά καλλιεργούμε καρότα, παντζάρια και κρεμμύδια, και αλήθεια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να ενθαρρύνουμε την υγιεινή διατροφή. Πρέπει να επιτρέψουμε στα εγγόνια μας να δουν πώς μεγαλώνει η τροφή και να τους αφήσουμε να επιλέξουν τη δική τους».


https://www.instagram.com/p/CBrAw7GFOv6

Η Kate, όπως και η μητέρας της, αγαπά να περνά χρόνο στη φύση με τα παιδιά της. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2020 στο podcast Happy Mum, Happy Baby, ζητήθηκε από την πριγκίπισσα να ολοκληρώσει την πρόταση «Είμαι χαρούμενη όταν…» και η Kate απάντησε, «...είμαι με την οικογένειά μου έξω στην ύπαιθρο και είμαστε όλοι βρώμικοι, μες την άμμο».

vasilika paidia5

Η Kate είχε πει συγκεκριμένα γι' αυτό: «Θυμάμαι ότι από την παιδική μου ηλικία κάνω απλά πράγματα, -μια βόλτα μαζί με την οικογένειά μου για παράδειγμα-, και αυτό είναι που πραγματικά προσπαθώ και να κάνω και με τα παιδιά μου γιατί αμέσως σε κάνει να ξεχνάς όλες τις σκέψεις και διώχνει όλες τις πιέσεις... Σκεφτείτε ότι αυτές οι εμπειρίες σημαίνουν τόσα πολλά για τα παιδιά. Είναι μια πραγματική περιπέτεια για εκείνη την ηλικία», πρόσθεσε.