Το νυφικό της πριγκίπισσας! Ποια φόρεσε το πιο ακριβό (και πόσο κοστίζουν όλα)

Κατερίνα Ιωακείμ
Το νυφικό της πριγκίπισσας! Ποια φόρεσε το πιο ακριβό (και πόσο κοστίζουν όλα)

Πολύτιμα πετράδια, αραχνοΰφαντα υλικά, τιάρες και ονειρεμένα πέπλα από τον κόσμο των παραμυθιών που για κάποια κορίτσια είναι απλά η ζωή τους…

Αυτή τη στιγμή σε κάποια γωνιά του κόσμου μια πριγκίπισσα ανοίγει τη ντουλάπα της, ξεσκονίζει τα γοβάκια της και τακτοποιεί στις καλοχτεσνισμένες της μπούκλες την τιάρα που της δάνεισε η μαμά της για τον γάμο με τον όμορφο πρίγκιπα. Η πρόταση δεν ξεκίνησε με το "Μια φορά κι έναν καιρό" των παραμυθιών μας. Για κάποια κορίτσια η προοπτική ενός βασιλικού γάμου δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα (ή εφιάλτης...).

Πριγκίπισσες, νυφικά, τιάρες, γοβάκια και μυθικά budget! Ας μιλήσουμε, για βασιλικούς γάμους με... στοιχεία.

Ακόμα και τα... ψεύτικα βασιλικά νυφικά φορέματα είναι απλησίαστα! Αν είσαι κι εσύ φανατική του “The Crown” θα ξέρεις ήδη πως οι άνθρωποι της υπερπαραγωγής του The Netflix χρειάστηκαν επτά εβδομάδες και 37.000 λίρες για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο του νυφικού της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις ανάγκες του πρώτου επεισοδίου της σειράς!

the crown the royals

Εξίσου προσεγμένη δουλειά έγινε και με το νυφικό – ρέπλικα της πριγκίπισσας Diana. Η βραβευμένη με Emmy costume designer, Amy Roberts, ήθελε να δημιουργήσει για το "Crown" ένα νυφικό που να αποπνέει το μεγαλείο εκείνης της ημέρας και το εκλεπτυσμένο στιλ του πρωτότυπου David & Elizabeth Emanuel νυφικού, χωρίς όμως να είναι ένα απλό αντίγραφο.

(Και να σκεφτεί κανείς ότι η πραγματική πριγκίπισσα Diana δεν το χάρηκε το νυφικό της! Ήθελε να το σκάσει από την εκκλησία, ένιωθε σαν "αρνί στη σφαγή"! Θα τα μάθεις το ένοχο μυστικό της πριγκίπισσας Diana, πατώντας αυτό το link)

Ήθελε να δημιουργήσει μια δική της υπερπαραγωγή χωρίς να χαλάσει μια περιουσία. Και τα κατάφερε.


https://www.instagram.com/p/CF5TtjSD9BT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον πραγματικό κόσμο οι βασίλισσες δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες. Δεν τους νοιάζει πόσο θα κοστίσει. Το μόνο που θέλουν είναι το πιο όμορφο νυφικό στον κόσμο!

Κάποιες τα κατάφεραν, κάποιες (εντελώς) όχι… Θέλεις να μάθεις ποια φόρεσε το πιο ωραίο νυφικό από όλες και ποια είναι τα 10 πιο glamorous πανάκριβα βασιλικά νυφικά;



Αλήθεια, πόσο θα κόστιζε σήμερα το νυφικό της πριγκίπισσας Diana; O Insider έκανε τα μαθηματικά και εμείς βρήκαμε όλες τις photos που θέλεις να δεις.

Check την gallery!