Meghan Markle: Η φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία προδίδει αυτό που υποψιαζόσουν

Meghan Markle: Η φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία προδίδει αυτό που υποψιαζόσουν

Η photo από το παρελθόν της που δεν έχεις ξαναδεί.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Meghan Markle η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Μετά από μία δυσάρεστη αποβολή που τη στιγμάτισε, η δούκισσα του Sussex κατάφερε να μείνει ξανά έγκυος και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει ξανά μαμά.

Ο Archie Harrisson Mountbatten Windsor θα αποκτήσει μια αδερφούλα και όλοι στην οικογένεια είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα έρθει ακόμη ένα νέο μέλος. Μeghan και Harry πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που θα γίνουν ξανά γονείς, και δεν σου κρύβουμε πως ανυπομονούμε να δούμε τον πρίγκιπα Harry αγκαλιά με την κόρη του.

Ο Harry ήθελε πάντα μία κόρη και το θυμόμαστε και από το 2018, όταν μια fan στην περιοδεία του με τη Meghan του είπε «ελπίζω να είναι κορίτσι» εκείνος απάντησε, κι εγώ επίσης. Μέχρι τότε όμως, ευχόμαστε στη δούκισσα του Sussex να έχει μια ήρεμη και φυσιολογική εγκυμοσύνη, και να μας δείξουν φωτό του Archie σε τέσσερις μέρες που γίνεται δύο ετών.

Τη φωτογραφία του Archie βέβαια θέλουμε να τη δούμε για ακόμη έναν λόγο. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της Meghan Markle από την εφηβική της ηλικία, που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά. Και κοιτάζοντας τη επιβεβαιωθήκαμε σε αυτό που πιστεύαμε.

Στη συνέντευξη με την Oprah είδαμε σε κάποια πλάνα από την παραλία τον Archie και η πρώτη μας λέξη ήταν πόσο μοιάζει με τη Meghan όσο μεγαλώνει. Η φωτογραφία αυτή της Meghan λοιπόν, είναι η απόδειξη πως μαμά και γιος μοιάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί ο Archie να έχει τα χρώματα του μπαμπά, έχει όμως σίγουρα την ομορφιά της μαμάς.