Η Meghan Markle έγραψε βιβλίο και το περιεχόμενο του δεν θα σε ξαφνιάσει

Η Meghan Markle έγραψε βιβλίο και το περιεχόμενο του δεν θα σε ξαφνιάσει

Το νέο εγχείρημα της Markle.

Η Meghan Markle, πέραν από τον τίτλο της δούκισσας του Sussex και την πρώην ηθοποιού, δίπλα στον τίτλο της μαμάς και της υπέροχης συζύγου του πρίγκιπα Harry, μπορεί να προσθέσει και τον τίτλο του συγγραφέα στο βιογραφικό της.
Το πρώτο βιβλίο της 39χρονης εγκυμονούσας είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου. Πρόσεξε όμως γιατί το περιεχόμενό του ουδεμία σχέση έχει με τους royals και την πολύκροτη συνέντευξη στην Oprah.

Η Meghan σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αποφάσισε να γράψει ένα παιδικό βιβλίο, με τον τίτλο «Το Παγκάκι» (The Bench) το οποίο εμπνεύστηκε από τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie Mountbatten-Windsor.

Το βιβλίο έχει να κάνει με τη σχέση μπαμπάδων και γιων και να μας υπενθυμίσει πόσες μορφές μπορεί να πάρει η αγάπη σε μια μοντέρνα οικογένεια.
Η Markle έχει φροντίσει να ηχογραφήσει και την audio μορφή του βιβλίου και η ιστορία πίσω από το βιβλίο συγκινεί.

Η Meghan έγραψε χαρακτηριστικά:
«Το Bench γεννήθηκε σαν ποίημα το οποίο έγραψα στον σύζυγό μου για την Ημέρα του Πατέρα, έναν μήνα περίπου μετά τη γέννηση του Archie. Το ποίημα έγινε ιστορία και ο Christian και η εικονογράφηση αποτυπώνει ακριβώς τη ζεστασιά και την χαρά στη σχέση ανάμεσα σε πατεράδες και γιους στο διάβα της ζωής. Η ελπίδα μου είναι το Bench να γίνει κομμάτι κάθε οικογένειας»



Δες το βιβλίο παρακάτω