Harry και Meghan ποστάρουν φωτογραφία του Archie και το Instagram λιώνει!

Κατερίνα Ιωακείμ
Harry και Meghan ποστάρουν φωτογραφία του Archie και το Instagram λιώνει!

Ζητούν δώρο γενεθλίων αξίας 5 δολαρίων από όλους μας! Ο Covid-19, ο εμβολιασμός και τα επικριτικά σχόλια στο twitter 

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν media και social media την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να γιορτάσουν τα γενέθλια του μικρού τους Archie οργανώνοντας μια εκστρατεία χρηματοδότησης (μέσω δωρεών) για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο για την προστασία από τον φονικό ιό Covid-19!

Ο Δούκας κι η Δούκισσα του Sussex γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του Archie Harrison Mountbatten-Windsor αναρτώντας μια φωτογραφία η οποία έχει δεχτεί επεξεργασία με vintage φίλτρο και δείχνει τον μικρό στον κήπο του σπιτιού τους, στην Καλιφόρνια, να κοιτάει προς τον ουρανό κρατώντας πολλά μπαλόνια.

harry meghan archie

Η αναπαρωγή της φωτογραφίας στο Instagram προκάλεσε βροχή σχολίων με καρδούλες, φιλάκια, και hastag για το πόσο γλυκούλης είναι ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα. Στο twitter, όμως, διαβάσαμε και πολλά αρνητικά σχόλια για τους γονείς του Archie που έναν χρόνο τώρα κρύβουν το πρόσωπο του μικρού!

"Αφού δεν θέλουν να δείξουν το παιδί τους στον κόσμο, γιατί μπαίνουν στον κόπο να ανεβάσουν φωτογραφίες του", ρωτάει χαρακτηριστικά ένας Βρετανός χρήστης του twitter δημιουργώντας την αρχή μιας αλυσίδας σχολίων.



Η συγκεκριμένη φωτογραφία, πάντως, ποσταρίστηκε στο site που δημιουργήκε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Την «διασφάλιση δίκαιης πρόσβασης εμβολίων παγκοσμίως»! Ο Harry και η Meghan ζητούν από όλους όσοι αγαπούν τον Archie να του κάνουν δώρο 5 δολάρια, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα διατεθεί στον αγώνα τους για τον εμβολιασμό όλων των ανθρώπων κατά του Covid-19.

Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις σε αυτό το link.

Καλούν επίσης τους διευθύνοντες συμβούλους των Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson και Norovax να διαθέσουν αποθέματα και να συστρατευτούν στον αγώνα που μόλις ξεκίνησαν...

Ένα ακόμη πολύτιμο δώρο για τον μικρό Archie θα φτάσει στην Καλιφόρνια σε λίγους μήνες, όταν η Meghan Markle φέρει στον κόσμο την αδερφούλα του!