H Meghan Markle μιλά για την αγέννητη κόρη της και «λιώνουμε»

H Meghan Markle μιλά για την αγέννητη κόρη της και «λιώνουμε»

Πώς φαντάζεται το μέλλον της κόρης της η δούκισσα του Sussex;

Ήταν στις 14 Φεβρουαρίου όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν με μια φανταστική φωτογραφία τους πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στην επίμαχη συνέντευξή τους στην Oprah, αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς σε ένα κοριτσάκι, και ο Archie ο μεγάλος αδερφός.

Η 39χρονη εγκυμονούσα δούκισσα του Sussex έκανε μια virtual εμφάνιση κατά τη διάρκεια του «Global Citizen VAX LIVE: Η συναυλία για επανένωση του κόσμου», που προβλήθηκε το Σάββατο το βράδυ (8 Μαΐου), για να δώσει μια παθιασμένη ομιλία ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να εμβολιαστούν μέσα στη συνεχιζόμενη πανδημία.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Meghan μοιράστηκε τις ελπίδες της για την αγέννητη κόρη της, την οποία περιμένει πολύ σύντομα με τον σύζυγο της πρίγκιπα Harry.

«Ο τελευταίος χρόνος έχει καθοριστεί από κοινότητες που συναντώνται ακούραστα και ηρωικά για την αντιμετώπιση του COVID-19. Και μαζευτήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά γίνεται πιο φωτεινός, αλλά θα χρειαστεί ο καθένας μας να βρει τον δρόμο μας προς τα εμπρός», ανέφερε αρχικά η Meghan και συνέχισε:

«Ως πρόεδροι της καμπάνιας του VAX LIVE, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, και ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία. Οι γυναίκες, και ειδικά οι έγχρωμες γυναίκες, έχουν δει μια γενιά οικονομικού κέρδους να εξαλείφεται. Από την έναρξη της πανδημίας, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναμένεται να πέσουν σε ακραία φτώχεια».

Η Meghan παρέλειψε να παρακολουθήσει τη συναυλία Vax Live, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry παρευρέθηκε και έδωσε μια παθιασμένη ομιλία, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να συνεργαστούν ώστε να μπορέσουμε να τερματίσουμε την πανδημία.

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα καλωσορίσουμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Meghan. «Όταν τη σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο που πρέπει να έχουν την ικανότητα και την υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά».

«Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα για να τις οργανώσουμε και για να προετοιμάσουμε όλους μας για ένα επιτυχημένο, δίκαιο και συμπονετικό αύριο. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμπτουμε, ανακάμπτουμε πιο δυνατά, ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ», κατέληξε η Meghan.

Και πρώτη φορά την ακούμε να μιλάει για την αγέννητη κόρη της. Σύντομα θα τη δούμε να την κρατά και στην αγκαλιά της.