Η μεγάλη κόντρα του William με τον Harry αφορά τη μητέρα τους Diana (photos)

Η μεγάλη κόντρα του William με τον Harry αφορά τη μητέρα τους Diana (photos)

Ούτε ο μικρός, ούτε και ο μεγάλος αδερφός κάνουν βήμα πίσω.

Αυτή η μάχη δεν θα λήξει με καλό τρόπο. Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry είναι για μια ακόμα φορά στα μαχαίρια και αφορμή είναι σήμερα η αδικοχαμένη μητέρα τους Diana.

Πηγή της εφημερίδας Page Six επιμένει πως οι δύο πρίγκιπες δεν κάνουν βήμα πίσω όσον αφορά την ομιλία στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους.

Ο William θέλει να μιλήσει χώρια από τον Harry και ο μικρός δεν κάνει πια πίσω και δεν θέλει να βρεθεί δίπλα στον αδερφό του.

Το άγαλμα θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο που η Diana θα γιόρτασε τα 60α της γενέθλια και τα αδέρφια θέλουν να πουν ο καθένας τη δική του ιστορία όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.



«Τα δύο αδέρφια θα έχουν φυσική παρουσία στην εκδήλωση αλλά θέλουν να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα.

Κάποιος θα περίμενε πως θα κάνουν μια κοινή δήλωση και ομιλία αλλά ο καθένας επιμένει να προετοιμάσει μια ομιλία δική του».
Το Παλάτι τρέμει τη στιγμή που τα δύο αδέρφια θα είναι τόσο κοντά και μαζί στις κάμερες και οι αναλυτές της γλώσσας του σώματος θα αποκαλύψουν τη σχέση τους.

Άλλωστε, υπάρχει ακόμα ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει το πότε χάλασε η σχέση των δύο αδερφών.
Σύμφωνα με την Page Six, τους τελευταίους 18 μήνες, κάθε συνομιλία ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες καταλήγει σε καυγά.

Καλός φίλος του Harry, αποκάλυψε τη δυσκολία που υπάρχει στον δημοσιογράφο Tom Bradby, στον οποίο η Meghan είχε αποκαλύψει πως δεν είναι καλά σε εκείνο το ταξίδι στην Αφρική.