Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και το Παλάτι πήρε εκδίκηση από τους Sussexes (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος και το Παλάτι πήρε εκδίκηση από τους Sussexes  (photos)

Γεννητούρια στο Παλάτι.

Μπορεί σήμερα, 19 Μαΐου 2021, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να γιορτάζουν τρία χρόνια από τον πριγκιπικό τους γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor αλλά υπάρχει ένα νέο χαρμόσυνο στην βασιλική οικογένεια που δεν τους αφορά.

Το Παλάτι ανακοίνωσε με ένα post στο επίσημο προφίλ του στο Instagram πως η βασίλισσα Ελισάβετ, περιμένει ένα ακόμα δισέγγονο, καρπό του γάμου της αγαπημένης της εγγονής.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, περίπου έναν χρόνο μετά τον μυστικό γάμο με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi.

Το Παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα σήμερα το πρωί γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν το μωρό του μέσα στο φθινόπωρο. Η βασίλισσα ενημερώθηκε όπως και οι δύο οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι με τα ευχάριστα νέα».



Ο γάμος της Βεατρίκης με τον αγαπημένο της είχε ακυρωθεί δύο φορές πέρσι, εξαιτίας της πανδημίας και ο γαμπρός λίγο έλειψε να χάσει τον πατέρα του από κορονοΐο ενώ η Βεατρίκη δεν κατάφερε να χαρεί ούτε τον αρραβώνα της, εξαιτίας του σεξουαλικού σκανδάλου του πατέρα της πρίγκιπα Andrew με τον Jeffrey Edward Epstein.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στο Royal Lodge του Windsor μόνο με τις οικογένειες να δίνουν το παρόν και με τη νύφη να βάζει vintage φόρεμα της βασίλισσας Ελισάβετ και την τιάρα που εκείνη φορούσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947. Αυτό είναι το πρώτο παιδί της 32χρονης Βεατρίκης ενώ θα είναι δέκατο στη σειρά διαδοχής του Βρετανικού θρόνου και το εντέκατο δισέγγονο της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Andrew και η δούκισσα του York, Sarah Ferguson θα γίνουν δεύτερη φορά παππούδες, μιας και πριν μερικούς μήνες η κόρη του Ευγενία έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Αύγουστο, καρπό του γάμου της με τον Jack Brooksbank.

Kαι κάπως έτσι, με την ανακοίνωσή του αυτή το Παλάτι πήρε εκδίκηση και δείχνει τη διάθεσή του απέναντι στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.