Tα τρυφερά λόγια της Kate Middleton για την κόρη της Meghan Markle (video)

Πατούλια Κατερίνα
Tα τρυφερά λόγια της Kate Middleton για την κόρη της Meghan Markle (video)

H Κate δείχνει να θέλει ειρήνη!

Στις 4 Ιουνίου 2021 η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, μιας και στον κόσμο ήρθε η κόρη του Lilibet Diana.

Μετά το πρώτο μήνυμα, η Kate Middleton δείχνει πως θέλει να φτιάξει τη σχέση της με τη συνυφάδα της Meghan Markle, τουλάχιστον δημόσια!

Η ανακοίνωση της γέννησης της Lilibet Diana:

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού ενώ η γραμματέας τους ανέφερε πως η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/6/2021)και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ και το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Meghan και Harry, στο λογαριασμό του William και της Kate Middleton στο Instagram, εμφανίστηκε ένα Post αφιερωμένο στη γέννηση της Lilibet. O William και η Kate δήλωναν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της Lily και συνεχάρησαν τον Harry, τη Meghan και τον μικρό Archie.


https://www.instagram.com/p/CPyihcjFcLn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η on camera αντίδραση!

Η Kate Middleton φαίνεται πως θέλει να βάλει στην άκρη τις τεταμένες σχέσεις του πρόσφατου διαστήματος, παρότι το όνομά της ήταν το μοναδικό που αναφέρθηκε σε εκείνη της περιβόητη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah όπου και είχε αναφέρει πως η Kate ήταν εκείνη που την έκανε να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον Harry και όχι το αντίστροφο.

Η Kate η ειρηνοποιός!

Η 39χρονη Middleton είχε μια καλή κουβέντα να πει για την ανιψιά της Lilibet. Στην πρόσφατη εμφάνιση της Midddleton με τον William και την πρώτη κυρία της Αμερικής Jill Bifen σε σχολείο της Βρετανίας, ο William ήταν ο πρώτος που είπε ανυπομονεί να γνωρίσει τη Lili.



Όταν ρωτήθηκε και η Kate, για την Meghan και την κορούλα της, απάντησε γεμάτη τρυφερότητα:

«Της εύχομαι τα καλύτερα. Ανυπομονώ να την γνωρίσω γιατί δεν την έχουμε δει ακόμα. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα τα πούμε σύντομα».