Harry-Meghan: Η βασιλική οικογένεια έχει την πρώτη φωτογραφία της Lilibet

Harry-Meghan: Η βασιλική οικογένεια έχει την πρώτη φωτογραφία της Lilibet

Το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπο του νεογέννητου μωρού με τους royals!

Μπορεί ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να έχουν φύγει από το Παλάτι και το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινώντας μια νέα ζωή στην Αμερική, όμως φροντίζουν να διατηρούν επαφές με τους royals.

Παράδειγμα το γεγονός ότι έστειλαν φωτογραφία που απεικονίζει τη νεογέννητη Lilibet.

Η Meghan Markle έκανε την πρώτη βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της

Η φωτογραφία της Lilibet-Diana

Σύμφωνα με πληροφορίες του etonline.com, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν φωτογραφία της μικρής Lilibet-Diana με το Παλάτι. Το στιγμιότυπο, που απεικονίζει τη νεογέννητη κόρη του ζευγαριού, στάλθηκε σε ομαδικό group που έχει η βασιλική οικογένεια στην εφαρμογή του What’s App.

Το ζευγάρι έστειλε και φωτογραφία του 2χρονου Archie.



Η γέννηση της Lilibet και τα δημοσιεύματα για παρεξήγηση με το Παλάτι

Στις αρχές του μήνα γεννήθηκε η κόρη του Harry και της Meghan σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια σκορπίζοντας τη χαρά στους γονείς της. Η μικρή πήρε το όνομα Lilibet-Diana προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ και της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Diana.

Lilibet λένε χαϊδευτικά στο Παλάτι τη βασίλισσα και ο Harry αποφάσισε να την τιμήσει δίνοντας το όνομά της στην κόρη του.

https://www.instagram.com/p/CPpi2I0nQaB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων του μωρού τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου έκαναν λόγο για διαμάχη ανάμεσα στον Harry και τη γιαγιά του. Ο λόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ότι η Ελισάβετ δεν είχε δώσει την έγκρισή της για το όνομα της μικρής.

Τελικά, εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε πως δεν ισχύει απολύτως τίποτα και πως ο Harry συνομίλησε με τη γιαγιά του και τη ρώτησε αν συμφωνεί να ονομαστεί η μικρή Lilibet. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε κι έτσι τελικά η νεογέννητη έλαβε το χαϊδευτικό της όνομα.