Κι όμως η Meghan Markle έδωσε το όνομά της στην κόρη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως η Meghan Markle έδωσε το όνομά της στην κόρη της

Να μια λεπτομέρεια που δεν γνώριζες για τη Lilibet Diana Mountbatten Windsor.

 

Η Meghan Markle ήθελε πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry και να χαρίσουν στον Archie ένα αδερφάκι. Μετά τη σημαντική και δυσβάσταχτη απώλεια που βίωσαν τον Ιούλιο του 2020 με την αποβολή της Meghan, την οποία και αποκάλυψε η ίδια με ένα γράμμα στους New York Times τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, έφτασε ξανά για τους Sussexes η πιο όμορφη στιγμή.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, Meghan και Harry ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, και στις 4 Ιουνίου, ανακοινώθηκε η γέννηση της Lilibet Diana Mountbatten Windsor. Ήξερες όμως πώς το όνομα της μικρής δεν είναι μνεία μόνο στις δύο γιαγιάδες;

Meghan egkyos

Η Meghan Markle έδωσε το όνομά της στην κόρη της

Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Το όνομα που πήρε η μικρή όπως ήδη έχεις μάθει και έχεις διαβάσει αρκετές φορές, είναι Lilibet Diana. Mνεία τόσο στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας, όσο και στην προγιαγιά και μονάρχη Ελισάβετ που το χαϊδευτικό της είναι Λίλιμπετ.

Το όνομα αυτό ωστόσο έχει κατά κάποιο τρόπο και μία σύνδεση με την ίδια τη Meghan Markle, όπως διαβάσαμε πρόσφατα και αυτό είναι ακόμη πιο όμορφο.

Αν πατήσεις αυτό το link θα μάθεις πως η Meghan ήδη έχει μοιραστεί φωτογραφία της κόρης της με τη royal family.

Το παρατσούκλι της Meghan Markle

H Doria Ragland είναι η γιαγιά που βρίσκεται εν ζωή από την πλευρά της μαμάς Meghan. Ο Archie μεγαλώνει μαζί της στην Καλιφόρνια και το ίδιο συμβαίνει τώρα και με τη Lili. Τι σχέση έχει όμως το όνομα της μικρούλας με τη μαμά της;

Πολύ εύστοχα οι fans της δούκισσας του Sussex, θυμήθηκαν και παρατήρησαν, πως το Lili δεν είναι μόνο το χαϊδευτικό του Lilibet που θυμίζει τη βασίλισσα, αλλά και το χαϊδευτικό της ίδιας της Meghan. Μπερδεύτηκες ε; Αυτό που εννοούμε είναι πως όταν ήταν μικρή η Doria φώναζε τη Meghan με δύο υποκοριστικά, το ένα ήταν το «flower» και το άλλο το «lily».

Μαμά και κόρη έχουν πολλά κοινά

Η Meghan Markle ήθελε πάντα μία κόρη και η Lilibet έχει ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον Harry. Πλέον εκτός από το δέσιμο μαμάς-κόρης, έγινε γνωστό πως συνδέεται η μικρή με τη δούκισσα από άποψη ονόματος. Η σύμπτωση πάντως (αν είναι σύμπτωση) είναι πάρα πολύ όμορφη και γλυκιά.



Μήπως ήρθε η ώρα να μας δείξουν και μια φωτογραφία της;