Η Πριγκίπισσα Diana ήταν ζωντανή μετά τη σύγκρουση- Τα τελευταία της λόγια

Η Πριγκίπισσα Diana ήταν ζωντανή μετά τη σύγκρουση- Τα τελευταία της λόγια

Νέες λεπτομέρειες για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της όμορφης Diana έρχονται στο φως.

«Ω Θεέ μου, τι συνέβη;»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Πριγκίπισσας Diana μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι και λίγο πριν ξεψυχήσει, όπως τα περιέγραψε ο αρχιπυροσβέστης, που βρέθηκε στο σημείο του τραγικού συμβάντος. Το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στην Diana, συνέβη στις 31 Αυγούστου 1997.

Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Πριγκίπισσας Diana!

Τα τελευταία λόγια της Diana

Όπως δήλωσε στην Daily Mail o αρχιπυροσβέστης Sgt. Xavier Gourmelon, μόλις εκείνος έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, η Diana ακόμη κινούταν και μιλούσε.

«Μιλούσε στα αγγλικά και έλεγε: ‘’Ω Θεέ μου, τι συνέβη;’’ Την κατάλαβα και προσπάθησα να την ηρεμήσω. Κράτησα το χέρι της», είπε ο Gourmelon, ο οποίος είχε καταθέσει στην αστυνομία, αλλά δεν είχε μιλήσει ποτέ στον Τύπο.

https://www.instagram.com/p/CQMgswwHcab/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ήταν τέλη Αυγούστου του 1997 όταν η Πριγκίπισσα Diana ταξίδεψε στον Παρίσι με τον τότε νέο σύντροφό της, Dodi Fayed.

Στις 31 του μηνός, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Diana και ο σύντροφός της, προσέκρουσε σε κολόνα που βρισκόταν μέσα σε τούνελ του Παρισιού, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους paparazzi, οι οποίοι ήθελαν να απαθανατίσουν την Πριγκίπισσα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο ο οδηγός του οχήματος, Henry Paul, αλλά και ο ίδιος ο Dodi.



Ο συνοδηγός και σωματοφύλακας της οικογένειας του Dodi, Trevor Rees Jones, τραυματίστηκε ελαφρά.

Η Πριγκίπισσα, που καθόταν στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε, αλλά δεν έχασε τη ζωή της αμέσως. Όπως δήλωσε ο αρχιπυροσβέστης, Gourmelon, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι ετοιμαζόταν να παράσχει βοήθεια σε μια Πριγκίπισσα, «η Diana φαινόταν σωματικά μια χαρά, εκτός από τον έναν τραυματισμένο ώμο που είχε».

Μόνο αφότου βοήθησε την Diana να μπει μέσα στο ασθενοφόρο αντιλήφθηκε ποια είναι. «Μου είπε ποια είναι και μετά, ναι, την αναγνώρισα, αλλά στην αρχή, όχι, δεν την κατάλαβα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γιατρός που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον πρώτο άνθρωπο που έσπευσε να τη βοηθήσει. Με τον γιατρό, Frederic Mailliez, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός καθηκόντων. Ο εν λόγω γιατρός οδηγούσε και επέστρεφε στο σπίτι του από ένα party όταν πέρασε από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος και στάθηκε να βοηθήσει.

Ειδικότερα, είδε «δύο ανθρώπους που ήταν προφανές ότι ήταν νεκροί» και δύο άλλους, συμπεριλαμβανομένου του σωματοφύλακα της Diana, που ήταν «σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά ακόμα ζωντανοί».