Meghan-Harry: Κατoχύρωσαν μυστικά στο διαδίκτυο το όνομά της μικρής Lili πριν ακόμα γεννηθεί

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Meghan-Harry: Κατoχύρωσαν μυστικά στο διαδίκτυο το όνομά της μικρής Lili πριν ακόμα γεννηθεί

Οι ημερομηνίες λένε πάντα την αλήθεια και σε αυτή την περίπτωση αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι είχε προαποφασίσει το όνομα.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry όπως πάντα λειτουργούν αυτοβούλως όσον αφορά θέματα που αφορούν την οικογένειά τους.

Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να αποδεσμευτούν από το βασιλικό πρωτόκολλο!

Την ίδια στάση κράτησαν και τώρα, στη γέννηση της κόρη τους Lilibet Diana. Μπορεί να μάθαμε όλοι το όνομα που έδωσαν στην μικρή, που ήταν μια γλυκιά αφιέρωση στην βασίλισσα Ελισάβετ και στην πριγκίπισσα Diana, όμως οι δυο τους είχαν αποφασίσει πολύ νωρίτερα και το όνομα αλλά κυρίως το πώς θα το κατοχυρώσουν!

Κι όμως η Meghan Markle έδωσε το όνομά της στην κόρη της

Το LilibetDiana.com αγοράστηκε στις 4 Ιουνίου και το LiliDiana.com καταχωρήθηκε στις 31 Μαΐου, σύμφωνα με την Telegraph. Το "Lilibet" είναι το ψευδώνυμο της παιδικής ηλικίας της Βασίλισσας. Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε στην Page Six πως «Όπως είναι συνηθισμένο με τα δημόσια πρόσωπα, ένας σημαντικός αριθμός domain στο διαδίκτυο με πιθανά ονόματα αγοράστηκαν από την ομάδα του Harry και της Meghan για προστασία από την εκμετάλλευση του ονόματoς της μικρής Lili».

Οι Sussexes καλωσόρισαν την κόρη τους στις 4 Ιουνίου και ανακοίνωσαν τη γέννησή της στις 6 Ιουνίου.

«Το γεγονός ότι αγόρασαν το domain για τη δημιουργία της ιστοσελίδας της μικρής Lilibet πριν ανακοινωθεί το όνομά της δείχνει ότι είχαν αποφασίσει το όνομα πριν καν το μάθει η βασίλισσα», δήλωσε πρόσφατα ο καθηγητής Phil Dampier στην Daily Mail. Η Lili, η οποία είναι όγδοη στη σειρά του βρετανικού θρόνου, πήρε και το όνομα της αείμνηστης μητέρας του Harry, πριγκίπισσας Diana.

Ο Harry, ο οποίος παραιτήθηκε από τον τίτλο και τα βασιλικά του καθήκοντα στις αρχές του 2020, λέγεται ότι τηλεφώνησε στη Βασίλισσα για να πάρει την άδειά της ώστε να δώσει το όνομα στην μικρή του κόρη.


https://www.instagram.com/p/CPyijxxnkdB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέρες μετά τη γέννηση της Lili, ωστόσο, μια πηγή του παλατιού ισχυρίστηκε ότι η 95χρονη μονάρχης «δεν ρωτήθηκε ποτέ γι' αυτό».

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο στρατόπεδο των Σάσεξ υποστηρίζουν ότι ο Harry είχε επαφή με τη Βασίλισσα. «Ο Δούκας μίλησε με την οικογένειά του πριν από την ανακοίνωση, στην πραγματικότητα η γιαγιά του ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που κάλεσε. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, μοιράστηκε την χαρά τόσο του ίδιου όσο και της Meghan να ονομάσουν την κόρη τους Lilibet προς τιμήν της. Αν δεν ήταν υποστηρικτική, δεν θα χρησιμοποιούσαν το όνομα», είπε προηγουμένως μια πηγή των Σάσεξ στην Page Six .