Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Harry (photos)

Sabine Camhi
Η αναπάντεχη αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Harry (photos)

Το βίντεο με τίτλο «An Afternoon With Prince Harry & James Corden» έγινε viral!

Μπορεί να θυμάσαι πως το βίντεο με τίτλο «An Afternoon With Prince Harry & James Corden», το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 25 εκατομμύρια φορές, έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2021 λίγες εβδομάδες πριν από τη μεγάλη συνέντευξη της Oprah με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Meghan - Harry: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η περιβόητη συνέντευξη στην Oprah



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «For Your Consideration», ο James Corden εξήγησε γιατί έλαβε χώρα πραγματικά αυτή η συνέντευξη με τον πρίγκιπα Harry:

«Υπήρχε κάποια φάση στο Λονδίνο που αν έβγαινες για αρκετή ώρα και κατέληγες να πίνεις αρκετά, πιθανότατα θα συναντούσες τον Πρίγκιπα Harry μπροστά σου». Ο παρουσιαστής πρόσθεσε πως τον συμπαθούσε πάντα πάρα πολύ τον πρίγκιπα και έκανε μάλιστα ένα δεκάλεπτο show στη δεξίωση του γάμου του Harry με τη Meghan το 2018.

Ε εκεί έγινε η συμφωνία με τον 36χρονο πρίγκιπα και πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Harry του υποσχέθηκε πως θα ερχόταν «να κάνει κάτι» στο late night show του. Ο πρίγκιπας κατέληξε να επικοινωνεί μαζί του διαρκώς όταν εγκαταστάθηκε πλήρως στη Νότια Καλιφόρνια!

Ο παραγωγός της εκπομπής του Corden, Ben Winston, δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο πρίγκιπας είπε στην ομάδα τους:

«Βγαίνουμε από το lockdown, είμαι στο Λ.Α., νομίζετε ότι μπορούμε να προγραμματίσουμε κάτι διασκεδαστικό για να ενθαρρύνουμε όλους με κάποιον τρόπο. Και τότε, προφανώς, μόλις πεις κάτι τέτοιο σε εμάς και στην ομάδα μας, τρελαινόμαστε».