Πρίγκιπας Harry- Πρίγκιπας William: Αποκάλυψαν μαζί το συγκινητικό άγαλμα με τη μητέρα τους Diana

1583 SHARES

Το άγαλμα της Diana που σήμερα θα έκλεινε εξήντα χρόνια ζωής, συγκινεί.

Αποκαλύφθηκε το άγαλμα προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana. Το άγαλμα έχει εγκατασταθεί στον κήπο Sunken του Παλατιού, ένα σημείο που αγαπούσε πολύ η αείμνηστη Lady D, και δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Ian Rank-Broadley.

Οι δύο πρίγκιπες, εμφανίστηκαν δίπλα δίπλα και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. 

Το μήνυμα στο προφίλ του William και της Kate στο Instagram, τα είπε όλα!

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα 60α γενέθλια της Μητέρας και θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη, τον χαρακτήρα, τα στοιχεία που την έκαναν πηγή καλού για τον κόσμο, αλλάζοντας τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων προς το καλό.

Κάθε μέρα ζούμε με την ελπίδα να ήταν εδώ κοντά μας και ελπίζω και τώρα πως αυτό το άγαλμα θα είναι σύμβολο της ζωής και του θρύλου της.

Σε ευχαριστούμε Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες σας για την καταπληκτική δουλειά σας αλλά και τους φίλους και τις δωρητές που βοήθησαν αυτό να γίνει πραγματικότητα αλλά και όλον τον κόσμο που κρατά τη μνήμη της μητέρας μας ζωντανή»

Tο έργο τέχνης προς τιμήν της Diana θα σηματοδοτήσει την επέτειο των είκοσι χρόνων από τον τραγικό θάνατό της, ενώ σήμερα, αν ζούσε η θλιμμένη πριγκίπισσα θα συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής. 

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας και ο καιρός είναι σωστός για να αναγνωριστεί ο θετικός της αντίκτυπος στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο με ένα μόνιμο άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες πολλές ζωές», είχαν δηλώσει το 2017 οι Πρίγκιπες William και Harry, όταν ζήτησαν να δημιουργηθεί το μνημείο αυτό. 

1583 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ