Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Meghan Markle

Δύσκολες περνάει η δούκισσα του Sussex.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Αμερική και το Montecito της Καλιφόρνια έχει πάρει ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος λείπει περίπου μια εβδομάδα από το πλευρό της συζύγου και των δύο παιδιών του.

Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι σημαίνει πως η Meghan Markle «υποδέχτηκε» μόνη της τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την οικογένεια της. Η δούκισσα του Sussex πενθεί ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, το οποίο έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Αν ακόμη δεν έχεις δει τι συνέβη με το άγαλμα της Diana, μπες εδώ να πάρεις μια ιδέα.

Δύσκολες ώρες για τη Meghan Markle

Παρά το γεγονός ως η Meghan Markle βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της, Lilibet Diana, μια ατυχία της «χτύπησε την πόρτα» τη στιγμή μάλιστα που ο Harry δεν ήταν στο πλευρό της.

Ο θείος της Meghan, Michael Markle πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από χρόνια μάχη με τη νόσο του Parkinson. Πηγές ανέφεραν στη Sun πως ο Markle, που ήταν γνωστός ως Mike, «πολεμούσε» με το πάρκινσον και είχε υποστεί πτώση τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

Τα νέα ανακοινώθηκαν καθώς ο πρίγκιπας Harry είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποκαλύψει ένα άγαλμα της μητέρας του, της πριγκίπισσας Diana στο Kensington μαζί με τον αδερφό του, William.

Μια πηγή είπε: «Ο Mike ήταν ένας υπέροχος, ευγενικός, γλυκομίλητος ηλικιωμένος. Χαιρόταν πάντα να τον ρωτούν για τη Meghan, αλλά όποτε μιλούσε σε οποιονδήποτε ήθελε κυρίως να μιλήσει για την αείμνηστη σύζυγό του - την αγαπούσε πάρα πολύ», ανέφερε η πηγή.

Μετά το θάνατο της συζύγου του, λέγεται ότι ο Markle μετακόμισε από το σπίτι του στο Όρεγκον για να είναι πιο κοντά στην κόρη του. Εκεί, παρά την ασθένειά του, ο Mike  κατάφερε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του ενώ ζούσε σε μια κοινότητα ρυμουλκουμένων.

Η αγάπη του για τη Meghan Markle

Ο Mike ήταν «πολύ περήφανος» για τη Meghan, σύμφωνα με μια πηγή, και ευχόταν να είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Harry.

«Ήταν αρκετά γνωστός στην κοινότητά του ως θείος της Meghan και πάντα σταματούσε για μια συνομιλία για να πει πόσο περήφανος ήταν γι 'αυτήν, παρόλο που συχνά δεν συμφωνούσε με το πώς επέλεγε να αντιμετωπίζει τα πράγματα. “Συνήθως απλώς θα γελούσε και θα έλεγε: «Δεν είναι κάθε μέρα ένας πρίγκιπας στην οικογένεια, υποθέτω”».

Ο 82χρoνος στο παρελθόν είπε στο περιοδικό Woman ότι είχε βοηθήσει τη Meghan στην πορεία της να γίνει πολιτικός όταν ήταν 20 ετών. Μάλιστα ως πρώην διπλωμάτης, είχε εξασφαλίσει την πρακτική άσκηση στη Meghan ως κατώτερος αξιωματικός Τύπου στην αμερικανική πρεσβεία στην Αργεντινή όταν εκείνη σκέφτηκε να κάνει καριέρα στις διεθνείς σχέσεις.

Η απομάκρυνση από τον θείο της

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο Mike, όπως και ο αδελφός του Thomas, είπε ότι είχε απομακρυνθεί από τη Meghan πριν από τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Ο Thomas Markle ήταν έτοιμος να οδηγήσει νύφη την κόρη του στην εκκλησία, αλλά αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή λόγω προβλημάτων υγείας.

Μια πηγή είπε ότι ο Mike δεν ήταν σύμφωνος με το πώς είχαν γίνει τα πράγματα με τον μπαμπά της. «Το πρόσωπό του συχνά γινόταν λίγο σκοτεινό όποτε αναφερόταν σε αυτό. Δεν νομίζω ότι ήρθαν ποτέ σε επαφή μαζί του μέχρι την ημέρα του θανάτου του», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ