Η βασίλισσα διόρθωσε το μεγάλο λάθος στο βιογραφικό της Meghan Markle και στη λίστα διαδοχής

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα διόρθωσε το μεγάλο λάθος στο βιογραφικό της Meghan Markle και στη λίστα διαδοχής

Η Ελισάβετ πήρε χαμπάρι το λάθος και ζήτησε να το διορθώσουν.

Λίγες μόνο μέρες μετά την κατακραυγή εις βάρος της βασιλικής οικογένειας, η ιστοσελίδα του Παλατιού αποφάσισε επιτέλους να διορθώσει τα δύο λάθη που αφορούσαν τη γέννηση της κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Τι συνέβη;

Κάθε βασιλικό μωρό που γεννιέται και είναι στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας, μπαίνει στην επίσημη λίστα διαδοχής του θρόνου. Ο Archie μπήκε στη λίστα αυτή δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του το 2019. Ο πρίγκιπας Louis το τρίτο μωρό του William και της Kate, που είναι πέμπτο στη διαδοχή του θρόνου, επίσης μπήκε στη λίστα δέκα μέρες μετά τη γέννησή του το 2018.

Η Lilibet Diana η οποία είναι όγδοη θέση διαδοχής του θρόνου δεν είχε μπει στην ιστοσελίδα ενώ και το βιογραφικό της Markle από το Παλάτι ανέφερε πως η Meghan είναι μητέρα ενός παιδιού, του Archie.



Εδώ και περίπου δύο μήνες δηλαδή, από τις 4 Ιουνίου οπότε και ήρθε στον κόσμο η Lilibet Diana κανείς δεν ασχολήθηκε από το Παλάτι για να προσθέσει το royal baby στα σημεία που έπρεπε.

Κάποιοι θεώρησαν πως αυτό είχε να κάνει με τις κακές σχέσεις του Παλατιού με τους Sussexes, άλλοι με την απόφαση του Harry και της Markle να παραιτηθούν των royal καθηκόντων τους. Τελικά, φαίνεται πως πρόκειται για ηθελημένη (μπορεί και όχι) αμέλεια και τόσο το βιογραφικό της Markle όσο και η λίστα διαδοχής, ανανεώθηκε και περιλαμβάνει την Lili!


Από την άλλη μεριά εξακολουθεί ένα ακόμα περίεργο γεγονός. Το βιογραφικό του πρίγκιπα Harry παρότι έχει πλήρη αναφορά στη ζωή και τη φιλανθρωπική του δράση, δεν αναφέρει πουθενά την οικογένειά του, παρά μόνο την απόφασή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα!

Δες για τι μιλάμε, παρακάτω