Kate Middleton και πρίγκιπας William κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους αλλά όχι στην Καραϊβική

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton και πρίγκιπας William κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους αλλά όχι στην Καραϊβική

Η οικογένεια του William κάνει διακοπές σε ένα μέρος που θυμίζει την Diana.

Τα τελευταία χρόνια, μέχρι και το 2020 με την πανδημία, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνήθιζαν να κάνουν διακοπές στο νησί Mystique της Καραϊβικής.

Το εν λόγω νησί, με τη βίλα που διαθέτει υπήρξε ησυχαστήριο και της αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσας Μαργαρίτας και το λάτρεψαν και ο William με την Kate από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. Εκεί είχαμε δει άλλωστε και τα πρώτα πλάνα της Middleton με μαγιό.

Φέτος, ο William με την Kate συμπλήρωσαν δέκα χρόνια γάμου και το γιόρτασαν στα social media με ένα βίντεο που ετοίμασαν από οικογενειακή εξόρμηση του ζευγαριού μαζί με τα τρία παιδιά του, τον πρίγκιπα George, τον πρίγκιπα Louis και την πριγκίπισσα Charlotte.


https://www.instagram.com/p/COQNwtPlLvH

Οι διακοπές στα Σίλι

Κι επειδή οι οικογενειακές διακοπές είναι κάτι που λατρεύει ο μελλοντικός βασιλιάς, William, τα βρετανικά μέσα μεταδίδουν πως ο πρωτότοκος γιος του Κάρολου και της Diana πήρε την οικογένειά του και ταξίδεψε ως τα νησιά Σίλι της Κορνουάλης. Παρά το γεγονός ότι τα νησιά Σκίλι αποτελούν μέρος της κομητείας της Κορνουάλης, από το 1890 τα νησιά έχουν ξεχωριστή τοπική αρχή.

Το Δουκάτο της Κορνουάλης κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της ιδιόκτητης γης στα νησιά τα οποία βρίσκονται κοντά στο Λονδίνο και αποτελούν ντόπιο τουριστικό προορισμό.



Σύμφωνα με το Βρετανικό Hello, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge τα Σίλι ήταν το μέρος που έκαναν διακοπές και πέρσι και μιας και οι διεθνείς ταξιδιωτικές οδηγίες είναι ακόμα αυστηρές, η Kate και ο William επέλεξαν να παραμείνουν εντός πυλών.

Πέρσι η επιλογή ήταν το Tresco, ένα από τα νησιά που ανήκουν στα Σίλι ενώ φέτος δεν γνωρίζουμε σε ποιο νησί ταξίδεψαν στο σύμπλεγμα αυτό.



Ο William και η Kate ταξίδεψαν στα εν λόγω νησιά για πρώτη φορά μαζί το 2016. Ο William είχε ταξιδέψει εκεί μαζί με τον αδερφό του Harry και τους γονείς του το μακρινό 1989 όπου και υπάρχει εκείνη η επική αναμνηστική οικογενειακή πόζα με τους πρίγκιπες πάνω στα ποδήλατα.