Jack Brooksbank: Το topless μοντέλο σπάει τη σιωπή του και εξηγεί τι συνέβη με τις photos (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jack Brooksbank: Το topless μοντέλο σπάει τη σιωπή του και εξηγεί τι συνέβη με τις photos (vid)

Το μοντέλο από την Ιταλία ζήτησε συγνώμη από την πριγκίπισσα Ευγενία.

To Σαββατοκύριακο που πέρασε μερικές φωτογραφίες του Jack Brooksbank, συζύγου της πριγκίπισσας Ευγενίας, στο Capri με τρεις γυναίκες έγιναν viral. Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε μείνει στο Windsor με τον πέντε μηνών γιο τους August και εκείνος φαινόταν να γιορτάζει και να περνάει πολύ καλά μαζί με τις τρεις γυναίκες στο σκάφος.

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και το πρώην μοντέλο που στεκόταν topless μπροστά στον Jack έκανε κάποιες δηλώσεις για το συμβάν.

Σκάνδαλο στο Παλάτι: Εκείνος κάνει διακοπές στο Capri και η πριγκίπισσα έμεινε σπίτι με το μωρό

Οι φωτογραφίες στο κότερο με άλλες γυναίκες που έγιναν viral

O Jack Brooksbank πρέπει σίγουρα να είχε μία πολύ καλή δικαιολογία, για να εξηγήσει αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όσο η Ευγενία ήταν με το μωρό τους στο σπίτι. Ο 35χρονος πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νησί της Μεσογείου, το Capri, παρακολουθώντας έναν φιλανθρωπικό χορό κάτω από τα αστέρια.


https://www.instagram.com/p/CSCAEFZomig

Ο Brooksbank είναι ambassaodor για την τεκίλα Casamigos, η οποία ήταν χορηγός της καλοκαιρινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/7/21) μόνο για τη Unicef, όπου τα εισιτήρια κόστιζαν από 8.000 έως 25.000 λίρες.

Και ενόψει του gala, πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής στο σκάφος 26 μέτρων, εξερευνώντας τις σπηλιές και τα σπήλαια διάσπαρτα γύρω από τις ακτές του Capri.

Οι hot παρουσίες στο πλευρό του Jack Brooksbank

Μαζί του ήταν και η Rachel Zalis - πρώην συντάκτρια του περιοδικού Glamour που τώρα είναι παγκόσμια διευθύντρια του Casamigos και η οποία απολάμβανε τον ήλιο με ένα μαύρο μπικίνι, και η Maria Buccellati, μοντέλο που έγινε πρέσβειρα της μόδας. Στο σκάφος ήταν επίσης και το μοντέλο ιταλικής καταγωγής, Erica Pelosini.

Το γνωστό μοντέλο αν και είχε πετσέτα τυλιγμένη γύρω της τις περισσότερες φορές, την αφαιρούσε κατά διαστήματα και έμενε topless μπροστά στον Jack και τον κυβερνήτη του σκάφους. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής περιήγησης με το σκάφος, ο Jack βούτηξε στο Τυρρηνικό Πέλαγος για να κάνει παρέα στις τρεις συναδέλφους του.



Οι δηλώσεις της Pelosini για τις topless φωτογραφίες

Η Erica είπε στην DailyMail: «Συνήθως δεν βγαίνω τόπλες, αλλά το μπικίνι μου βράχηκε και αποφάσισα να το βγάλω. Ξέρω ότι δεν φαίνεται σωστό για τον Jack και την οικογένειά του. Ένιωσα πολύ άσχημα για αυτούς όταν είδα τις εικόνες του να περιβάλλεται από τρεις γυναίκες επειδή η γυναίκα του δεν ήταν εκεί».

Και συνέχισε: «Αυτό όλο δήγησε τους ανθρώπους να κάνουν ακατάλληλες προτάσεις και να βγάλουν συμπεράσματα και είναι πολύ ενοχλητικό που οι άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Λυπάμαι πολύ αν προκάλεσα αμηχανία στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον Jack. Δεν ήταν κατάλληλο για μένα να είμαι topless».



«Κοιτάζοντας τις εικόνες, μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Είμαι topless, η Maria τον αγκαλιάζει και η Rachel είναι επίσης μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά οι άνθρωποι υποθέτουν λάθος πράγματα».

Η Erica Pelosini μάλιστα συνέχισε στις δηλώσεις της λέγοντας: «Ήμασταν εκεί ως φίλοι και συνάδελφοι στη δουλειά και είχαμε ένα υπέροχο απόγευμα στον ιταλικό ήλιο. Ο Jack είναι ένας πολύ αγαπητός μου φίλος και τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Είναι επίσης καλός φίλος με τις άλλες δύο γυναίκες. Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα που οι άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται λάθος πράγματα. Αν ήξερα ότι φωτογραφιζόμασταν δεν θα καθόμουν topless και θα είχα ένα καλύτερο ντύσιμο. Ήμασταν απλώς μια παρέα φίλων που απολάμβαναν μια όμορφη ιταλική καλοκαιρινή μέρα».