Σκάνδαλο στο Παλάτι: Εκείνος κάνει διακοπές στο Capri και η πριγκίπισσα έμεινε σπίτι με το μωρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο στο Παλάτι: Εκείνος κάνει διακοπές στο Capri και η πριγκίπισσα έμεινε σπίτι με το μωρό

Οι φωτογραφίες με τις γυναίκες στο σκάφος κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Για τους περισσότερους νέους μπαμπάδες, η ζωή είναι ένα ατελείωτο «πάρτι» από βρώμικες πάνες, κούραση και άγρυπνες νύχτες.

Όμως, για τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας, Jack Brooksbank, είναι κάπως διαφορετική. Είναι ένα ποτήρι ροζέ κρασί σε ένα vintage ταχύπλοο στην ηλιόλουστη ιταλική ακτή, ενώ παράλληλα περιβάλλεται από μοντέλα που φορούν μπικίνι. Και όλο αυτό το αποκαλεί «δουλειά».



Οι φωτογραφίες στο κότερο με άλλες γυναίκες έχουν γίνει viral

O Jack Brooksbank πρέπει σίγουρα να έχει μία πολύ καλή δικαιολογία, για να εξηγήσει αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, όσο εκείνη είναι με το μωρό τους στο σπίτι.

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Ο 35χρονος πέρασε το Σαββατοκύριακο στο κομψό νησί της Μεσογείου, το Capri, παρακολουθώντας έναν φιλανθρωπικό χορό κάτω από τα αστέρια, ενώ η σύζυγός του Ευγενία, παραμένει στο Windsor και φροντίζει τον πέντε μηνών γιο τους, August.


https://www.instagram.com/p/CSCAEFZomig

Ο Brooksbank είναι ambassaodor για την τεκίλα Casamigos, η οποία ήταν χορηγός της καλοκαιρινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/7/21) μόνο για τη Unicef, όπου τα εισιτήρια κόστιζαν από 8.000 έως 25.000 λίρες.

Και ενόψει του gala, πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλασικό σκάφος 26 μέτρων, εξερευνώντας τις σπηλιές και τα σπήλαια διάσπαρτα γύρω από τις ακτές του Capri.

Οι hot παρουσίες στο πλευρό του Jack Brooksbank

Μαζί του ήταν και η Rachel Zalis - πρώην συντάκτρια του περιοδικού Glamour που τώρα είναι παγκόσμια διευθύντρια του Casamigos και η οποία απολάμβανε τον ήλιο με ένα μαύρο μπικίνι, και η Maria Buccellati, μοντέλο που έγινε πρέσβειρα της μόδας.

Η Maria μάλιστα πέρασε το χέρι της γύρω από τον Jack, πόζαρε μαζί του και έβγαλε μια φωτογραφία την οποία ανέβασε στο Instagram account της και μοιράστηκε με τους 14 χιλιάδες followers της. Στο σκάφος ήταν επίσης και το μοντέλο ιταλικής καταγωγής, Erica Pelosini.


https://www.instagram.com/p/CSByJSYMnN3

Οι topless πόζες μπροστά στον Jack

Το γνωστό μοντέλο αν και είχε πετσέτα τυλιγμένη γύρω της τις περισσότερες φορές, την αφαιρούσε κατά διαστήματα και έμενε topless μπροστά στον Jack και τον κυβερνήτη του σκάφους. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής περιήγησης με το σκάφος, ο Jack βούτηξε στο Τυρρηνικό Πέλαγος για να κάνει παρέα στις τρεις συναδέλφους του.


https://www.instagram.com/p/CSAy1gDHEtg

Πώς έχει υποδεχτεί άραγε αυτές τις φωτογραφίες η πριγκίπισσα Ευγενία;